Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Cristina de la Impact, amendata pentru viteza

Cristina de la Impact, amendata pentru viteza

Autor:

Ca sa ajunga la timp la un concert pe care il avea la Uricani, cantareata Cristina Haios de la Impact  a modificat scenariul videoclipului Shambhala, pe care il filma chiar in aceeasi zi, si a luat si o amenda pentru depasirea vitezei in Bucuresti.

 

cristina impact 300x200 Cristina de la Impact, amendata pentru viteza

Din cauza programului prea incarcat, Cristina nu a platit inca amenda

In urma cu doua saptamani, artista a trait emotii mari, pentru ca s-a temut ca nu mai ajunge la un concert pe care il avea de sustinut la Uricani. Ca sa poata sa-si onoreze angajamentul, Cristina a modificat scenariul videoclipului.

“Ma trezisem la cinci dimineata, in conditiile in care ma culcasem la trei, am filmat pana la 16.30 la tribunal in Bucuresti si la 19.00 trebuia sa urc pe scena la Uricani. Cand am vazut ca nu imi mai ajunge timpul, i-am spus regizorului sa facem o modificare in scenariu si am simulat o criza de nervi, iar gardianul m-a scos cu forta din tribunal”, ne-a declarat Cristina, care joaca rolul unei avocate in clip. Insa acesta nu a fost si ultimul moment cu emotii al zilei, intrucat aproape de iesirea din Capitala, Cristina a fost oprita de un agent de circulatie. “Recunosc ca depasisem viteza, dar ma mir ca nu m-a iertat, desi m-a recunoscut, ca mi-a si spus-o”, a povestit ea.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!