Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Costi Ionita da iama in bulgaroaice

Costi Ionita da iama in bulgaroaice

Autor:

Producator si compozitor, Costi Ionita schimba bulgaroaicele ca pe sosete. Pe teritoriul vecin, el a descoperit mai multe artiste cu potential.

 

Costi Ionita 300x207 Costi Ionita da iama in bulgaroaice

Maria nu stie cum sa se revanseze pentru hitul compus de Costi Ionita

Inconjurat de multe frumuseti, Costi Ionita prefera sa ramana totusi un barbat liber. Zilele trecute, el a fost surprins cu o bruneta la un restaurant. „Nu suntem impreuna. Am o viata libera si pot iesi cu cine doresc”, ne-a declarat in exclusivitate artistul.

Colectionar

tiffets Andrea Teodorova 180x300 Costi Ionita da iama in bulgaroaice

Andrea Teodorova l-a invitat pe Costi la ziua ei

Intre timp, Costi Ionita o tine din petrecere in petrecere cu bulgaroaicele pentru care a compus piese. Una dintre ele este Maria, care l-a invitat la petrecerea ei de lansare. Frumoasa roscata a scos pe piata un album pentru care Costi a compus majoritatea pieselor. Blonda din proiectul Sahara, Andrea Teodorova, nu s-a lasat mai prejos. In scurt timp, l-a invitat pe Costi la aniversarea ei.

Desi cele doua cantarete ii tin isonul romanului, Costi nu crede ca bulgaroaica roscata ii va lua locul blondei din proiectul Sahara. „Cu Maria este o colaborare muzicala. Doar ii compun melodii, asa cum compun pentru multi artisti. Nu o promovez”, ne-a marturisit Costi Ionita.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!