Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Cele mai intense 4 minute din viata Roxanei Ciuhulescu au fost cu Felix Baumgartner

Cele mai intense 4 minute din viata Roxanei Ciuhulescu au fost cu Felix Baumgartner

Autor:

Arata bine, sare-n cap din stratosfera, are un purcoi de bani, e limpede ca Felix Baumgartner e o partida buna pentru orice femeie cu scaun la cap. O concurenta seriosa a Mihaelei este chiar Roxana “picioare lungi” Ciuhulescu.

 

Roxana Ciuhu Cele mai intense 4 minute din viata Roxanei Ciuhulescu au fost cu Felix Baumgartner

Orice ati zice, si Roxana se tine bine pe picioarele alea infinite

Cea mai recenta plimbare prin Romania a lui Felix Supersonicul a fost prilejuita de maratonul “Wings for Life”, unde Mihaela l-a adus pe sportiv pe post curiozitatea cu care toata lumea a vrut sa se pozeze. Mai indrazneata, Ciuhuleasca a facut o fotografie cand ii da un mare pup, pe obraz, sportivului austriac. De ce? Pentru ca este eroul ei. Asa zice blonda, asa citam: “Cand m-am vazut cu Felix i-am dat chiar si un pupic pe obraz. L-am anuntat pe sotul meu ca am o intalnire speciala atunci. Eu am trait foarte intens saltul lui, caci a fost amanat din cauza vremii. A fost o zi cu duble emotii caci eu eram prima femeie care a pilotat un MIG 21, iar el primul om care sarea din stratosfera. Dar, saltul lui a fost amanat din cauza vremii. Apoi, am vazut in direct saltul lui.

miha2 Cele mai intense 4 minute din viata Roxanei Ciuhulescu au fost cu Felix Baumgartner

Mihaela nu-l scapa o clipa din zona de siguranta pe Supersonicul Felix

Nu-mi venea sa cred ca o sa vad in direct cum o sa moara, caci eram convinsa ca si-a pierdut cunostinta. Apoi, cand a venit in Romania, nu-mi venea sa cred ca o sa-mi cunosc eroul, pentru ca Felix este eroul meu”. Si, fiti atenti, Roxana  mai baga una: “Felix Baumgartner, barbatul care m-a facut sa traiesc cele mai intense 4 min si 20 sec din viata mea”. Eee, asa mai vii de acasa. Ce zici de un orgasm cu iaurt si oua fierte? Exageram, de fapt fata cu picioarele cele mai lungi din showbiz se referea la durata saltului lui Felix, din Cer pana pe Pamant. Suntem dezolati!

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!