Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Ce legatura exista intre Andreea Marin si Smiley!

Ce legatura exista intre Andreea Marin si Smiley!

Autor:

Nimeni nu s-ar fi putut gandi la asa ceva, dar da, exista o legatura intre Andreea Marin si Smiley!  Cei doi au ajuns sa faca parte din acelasi proiect.

 

andreea marin1 Ce legatura exista intre Andreea Marin si Smiley!Este vorba despre un proiect in care cele doua vedete sunt implicate. Smiley a devenit ambasador al Bunavointei pentru UNICEF Romania, alaturi de Andreea Marin si Gheorghe Hagi. Anuntul a fost facut chiar de fosta “Zana” a Surprizelor pe pagina sa de Facebook.

smiley1 Ce legatura exista intre Andreea Marin si Smiley!“Dragii mei,

Am placerea de a saluta numirea lui Smiley ca AMBASADOR al Bunavointei pentru UNICEF Romania! El se alatura echipei noastre, care face auzite nevoile si problemele copiilor din Romania si care lupta sa le ofere un viitor mai bun.
Cei trei Ambasadori UNICEF ai Romaniei (eu, Gheorghe Hagi si Smiley) lupta, fiecare cu posibilitatile sale, pentru drepturile copiilor din Romania.
Un gand bun!”, a fost anuntul facut de Andreea Marin pe contul sau de pe reteaua de socializare.

Anuntul facut de prezentatoarea emisiunii “Pretuieste viata” a fost apreciat de mii de admiratori ai sai, insa au fost si unii care s-au dovedit a fi sceptici in privinta lui Smiley.

“Serios? Sunt curios ce actiuni va intreprinde?! Probabil precum Inna – “Marea” ambasadoare a cauzei violenţei împotriva femeii….”, a fost comentariul unui internaut.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!