Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Casatoria Gabrielei Cristea s-a lasat cu scandal in strada

Casatoria Gabrielei Cristea s-a lasat cu scandal in strada

Autor:

In fine, prezentatoarea Gabriela Cristea si-a vazut visul cu ochii. Ieri, pe la 14, 30, ea a devenit doamna Clonda, dupa ce a raspuns cu “Da” in fata Ofiterului Starii Civile de la Sectorul 4.

 

cristeamaritata 3 pt site Casatoria Gabrielei Cristea s a lasat cu scandal in strada

Legal, Gabriela Cristea a devenit doamna Clonda sau, dupa cum glumesc colegii, doamna “Clona”

Emotiile au fost mari, dar fericitul evenimentul s-a incheiat conform planului. “Ma simt foarte bine”, a declarat Gabriela imediat dupa casaorie, apoi s-a adresat direct sotului, Tavi Clonda: “Eu te vreau langa mine toata viata”. Raspunsul nu s-a lasat asteptat. “Eu te vreau langa mine pentru totdeauna”, i-a raspuns Tavi. Cei doi au mers la primarie intr-o limuzina, iar buchetul miresei a fost facut din liliac alb. “Eu mi-am dorit liliac. Imi place liliacul. Sunt florile mele preferate de primavara. Si am zis ca daca tot facem cununia civila primavara mi-as permite sa am un buchet din liliac”, a precizat doamna Clonda.

Gorilele de la „Spartanii” au stricat atmosfera

spartanii 1 Casatoria Gabrielei Cristea s a lasat cu scandal in strada

„Spartanii” cred ca ordinea se impune cu pumnii

La fericitul eveniment a dorit sa participle si o echipa a postului Antenei Stars. Ziaristii au fost imediat agresati chiar  in curtea Casei de Casatorii a sectorului 4. Culmea, brutele au fost chiar bodyguarzii  firmei de securitate “Spartanii security”. Practic, echipa Antenei a fost scoasa de pe spatiul public. Seful gorilelor, Alexandru Dumitrascu, a explicat asaltul dat fiind ca statia Kanal D avea exclusivitatea evenimentului.  “Atat timp cat Kanal D avea exclusivitate, nu aveati ce cauta acolo. Politia locala ne-a cerut ajutorul. Noi ne-am facut datoria. Mirii ne-au spus ca nu avem voie sa lasam alte televiziuni sa ii filmeze. Nu am agresat pe niciun angajat de la Antena Stars. Daca reporterii dvs. nu au acceptat sa inceteze sa filmeze, atunci agentii s-au pus in fata camerelor de filmat”, a declarat Dumitrascu.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!