Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Bianca Dragusanu il traduce pe Victor Slav in germana

Bianca Dragusanu il traduce pe Victor Slav in germana

Autor:

Bianca Dragusanu a fost surprinsa cu cea mai recenta cucerire a sa. Un barbat brunet, stabilit in Munchen, plin de bani si care se da cu o frumuesete de Porsche. Victor Salv e amintire?

 

virgil2 Bianca Dragusanu il traduce pe Victor Slav in germana

Lui Virgil Steblea i se spune “Fucky” si este renumit pentru dimensiunile barbatiei sale

Asa se pare. Bianca Dragusanu are un nou barbat in viata ei, un tanar pe nume Virgil Steblea, cu o situatie finaciara foarte buna (ca doar nu se cupla Bianca cu un sarantoc) si care acucerit-o (asa spun gurile rele) cu un mesaj foarte interesant pe Facebook. Mesajul suna asa: “Sincer, nu vreau pe cineva care sa vada binele din mine. Vreau pe cineva care sa vada raul din mine si inca sa ma vrea…”. Una peste alta, indiciile par a spune ca blonda lui Bote tinteste o schimbare majora, poate chiar o cariera in Germania, ceea ce ne-ar scuti de fotografii cu perfuzii si povesti de amor sau chiar nunti aranjate de dragul unei gramajoare de parale.

Bianca. Bianca Dragusanu il traduce pe Victor Slav in germana

Orice s-ar spune, Bianca este inca pe piata si face victime multe, inimi ce bat in piepturi de barbati

Fireste, Bianca spune ca este singura si disponibila. “Suntem doar prieteni. Nu cu orice barbat cu care ies inseamna ca am o relatie! Imi respect toti prietenii si spun ca sunt singura, nu am iubit! Ne stim de cativa ani, suntem prieteni, nu avem o relatie”, zice diva. Pe de alta parte, lui Victor Slav nu pare sa-i fi cazut bine noile escapade ale Biancai, drept pentru care a si postat pe contul sau de socializare o imagine destul de sugestiva (facsimil), insotita de un text si mai clar: “Iubiti-va mult!”. Desi Bianca Dragusanu si Victor Slav au fost casatoriti doar 3 luni, se pare ca el spera inca la un viitor impreuna cu fosta asistenta tv.

victor slav medalion Bianca Dragusanu il traduce pe Victor Slav in germana

Lui Victor Slav nu i-au cazut deloc bine iesirile Biancai la brateta cu Virgil

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!