Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Andreea Marin, acuzata ca a aparut in FHM cu poze “photoshopate”: “Ei bine, gresit!” Afla cine o apara!

Andreea Marin, acuzata ca a aparut in FHM cu poze “photoshopate”: “Ei bine, gresit!” Afla cine o apara!

Autor:

Zilele acestea, numele Andreei Marin e pe buzele tuturor amatorilor de mondenitati. Motivul ar fi ca fosta Zana a Surprizelor a realizat un pictorial naucitor care demonstreaza ca e intr-o forma de zile mari.

 

Andreea Marin FHM Andreea Marin, acuzata ca a aparut in FHM cu poze photoshopate: Ei bine, gresit! Afla cine o apara!

Andreea Marin a demonstrat cat e de senzuala intr-o rochie creata de Mihaela Drafta (foto jos)

Desi nu isi doreste neaparat sa fie inclusa in categoria femeilor sexy, ci mai degraba in aceea a femeilor care au realizat ceva in viata, Andreea Marin a acceptat propunerea de a realiza un pictorial pentru noul numar al revistei FHM. Invesmantata intr-o rochie neagra, creata de Mihaela Drafta, fosta Zana a Surprizelor  a demonstrat ca o femeie matura poate fi sexy si fara sa se dezbrace.

Mihaela Drafta 1 Andreea Marin, acuzata ca a aparut in FHM cu poze photoshopate: Ei bine, gresit! Afla cine o apara!

Mihaela Drafta

De altfel, tocmai pentru acest lucru a si fost laudata de cunoscutul designer. “Andreea este o femeie frumoasa si inteligenta, iar o femeie inteligenta stie sa isi foloseasca atuurile pentru a se reinventa in orice moment fara a merge spre o zona indecent. Este o femeie curajoasa, care stie ce vrea si are incredere in sine, iar acest pictorial ne demonstreaza ca poti fi atragatoare si interesanta si fara a apela la nuditate!”, adeclarat incantata Mihaela Drafta. Si pentru ca in pictorial, bruneta arata incredibil, multi au spus ca la mijloc ar fi ceva Photoshop. Ei bine, gresit, a pus Andreea lucrurile la punct, explicand ca efectul “wow” se datoreaza fotografului priceput, rochiei croite pentru a o pune in valoare, dar si machiajului discret.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!