Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » Andreea Balan s-a despartit de iubitul american

Andreea Balan s-a despartit de iubitul american

Autor:

Ceea ce era cam previzibil, tinand cont ca frumoasa blonda practic s-a aruncat in bratele americanului Michael ca sa uite  cei opt ani petrecuti alaturi de Keo.

 

Balan A Andreea Balan s a despartit de iubitul american

Andreea Balan este un brand din care si iubitul ei ar fi vrut sa traiasca. Bine.

Practic, cantareata a actionat pe baza unui impuls firesc, a carui transpunere in limbaj popular s-ar putea traduce prin „cui pe cui se scoate”. La o privire ceva mai atenta, noua iubire a Andreei nu prea semana a iubire. Ea prin America, el mai mult la distractie prin Romania. Ea cu concerte peste concerte, el habar n-avea nimeni cu ce si pe unde. Ma rog, se mai auzise si de o logodna pe varianta budista, pe o insula de vis, care nu s-a confirmat nicicand. Satula, probabil, de o noua teapa sentimentala, Balanca a pus capat relatiei care deja o costase cam mult. Desi l-a prezentat presei ca avand ceva afaceri in State, se pare ca Michael e cam parlit, nu prea face multi banuti. Iar lipeala cu Andreea i s-a parut ideala.

vedete Michael Andreea Andreea Balan s a despartit de iubitul american

„Adio, visul frumos s-a terminat/Adio, banutii mei nu sunt de dat…”

In plus, cica marele cuceritor are deja o fetita de care nu se ocupa si, daca se intampla sa-i fie prin drum, mai trece si pe la fosta ca sa-i cera o suta, sa aiba si el de buzunar. Scurt, pe doi, americanul cel frumusel se cam vedea intretinut si chiar la un standard pe care nu il avusese el, cu toata America lui, cu tot. Cum oricine care s-a fript cu ciorba sufla si in iaurt, Andreea a sesizat poza finala si i-a dat o pereche de papuci drept amintire. Daca o fi avut si simtul umorului, nu ne-am mira ca papucii sa fi fost niste opinci veritabile, ca sa aiba si el o amintire, un suvenir, din Romanica. Ar fi mers si-o vanataie pe fundul lui perfect de yankeu lenes.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!