Andreea Balan a schimbat radical abordarea spectacolelor sale. De la bogata echipa de balet cu care tropaia pe toate scenele posibile din Romania, ea s-a axat pe chefuri de dimenisuni mici, prin carciumi de peste Ocean.
Cica pe 15 octombrie, Andreea Balan s-a fatait printre mesele unei terase cu specific romanesc din New York, locatie ce nu poate primi mai mult 100 de clienti. Nu intelegem deloc redimensionarea spectacolelor blondei, dar mai stim ca, pe langa ea, s-au mai dat in stamba si lautarii- manelisti Jean de la Craiova, Stelian Petcu si Nelu Dafta. Urmatorul popas al Andreei va fi la Toronto, in aceeasi formula artistica. Daca asta inseamna sa-ti lansezi cariera internationala, tare ne temem ca nu va iesi prea curand din zona guristelor de crasma, de care, mai devreme sau mai taziu, pana si chefliii de profesie se feresc ca sa nu le impuie urechile cu cine stie ce lalaieli de inima albastra.