AcasăMONDENCatalin Maruta a dat de pamant cu Bianca! Ce a putut sa...

Catalin Maruta a dat de pamant cu Bianca! Ce a putut sa zica!

Catalin Maruta si Bianca Dragusanu au pus pariu marti ca roscata sa nu mai apara la tv trei saptamani, iar moderatorul ii va cumpara cate o masina de cusut pe saptamana.

Insa, surpriza! Cateva ore mai tarziu dupa ce pusese pariul, Bianca Dragusanu a fost in emisiunea “Un show pacatos”. Asa ca, miercuri, Maruta si-a luat revansa si a luat-o la misto pe Bianca spunand ca nu are cuvant.

„Cat timp credeti ca are cuvant Bianca Slav? Cam vreo doua ore! Cum sa te mai creada Victor sau Cristea? Cum s-o mai creada cineva pe Bianca? Oameni buni, Bianca, inca Slav a fost intr-o emisiune. Si ce credeti? Si-a incalcat promisiunea! I-a promis lui Victor ca o sa fie fericiti pana la adanci batraneti, s-a jurat in biserica si la primarie, dar nu s-a tinut de cuvant. Ne-a spus sa ii spunem „cutu-cutu” daca se mai impaca cu Cristea, pai „cutu-cutu”, mai Bianca, e ceva frumos despre tine. Eu ma tineam de cuvant, eram baiat de treaba, aceasta masina de cusut 4×4 putea sa fie a ta. Are si centimetru de masurat materialul, dar in cazul tau de masurat nasul. Uite e potrivita pentru tine, are doua mosoare, doua capete, cum joci tu! Bianca este varianta feminina a lui Pinocchio, Pinocchia. Ma bucur nu ti-am dat tie masina de cusut, mai Pinocchia!”, a spus Catalin Maruta, miercuri seara la Pro TV.

author avatar
Andra Nesu
1.048 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger