AcasăMONDEN„Sultana Mihrimah” din „Suleyman Magnificul” va avea un baietel

„Sultana Mihrimah” din „Suleyman Magnificul” va avea un baietel

Actrita Pelin Karahan, interpreta sultanei Mihrimah, din serialul „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, asteapta cu nerabdare clipa in care isi va strange pentru prima oara la piept bebelusul.

Acum doua luni, Pelin si Bedri au devenit, in mod oficial, o familie

Actrita Pelin Karahan, interpreta capricioasei sultane Mihrimah, din serialul „Suleyman Magnificul”, de la Kanal D, numara zilele ramase pana va deveni pentru prima oara mamica. Potrivit propriilor spuse, vedeta, care este insarcinata in patru luni, va aduce pe lume un baietel, spre bucuria sotului ei, fotbalistul Bedri Guntay.

Zilele trecute, interpreta sultanei Mihrimah a fost protagonista unei sedinte foto pentru publicatia turca Hurriyet

Firi prevazatoare, indragostitii s-au si gandit ce nume va purta micutul.  „O sa il botezam Ali Demir, Ali, pentru ca este un nume care imi place foarte mult, iar Demir, pentru ca asa ne-a venit. A fost o inspiratie de moment. Oricum, intentionam sa folosim ambele prenume”, a declarat, zilele trecute, interpreta sultanei Mihrimah. Criticata de multi ca s-a grabit sa ramana insarcinata si apoi se marite cu fotbalistul Bedri Guntay, cand nu trecusera nici macar 300 de zile ( termenul legal intre doua casatorii in Turcia) de la divortul de antrenorul de fitness Erdinç Bekiroğlu, Pelin a marturisit ca o doare in cot de gura lumii si isi traieste viata gandindu-se mai mult la fericirea personala si mai putin la ce se vorbeste despre ea. In urma cu doua luni, frumoasa Pelin a tinut prima pagina a ziarelor din Turcia datorita casatoriei sale fulger. Evenimentul a avut loc la Istanbul si a fost organizat la milimetru de familia celebrului Fatih Terim, selectionerul nationalei Turciei la fotbal. Daca va era dor de Pelin, o puteti revedea la Kanal D, incepand cu 4 septembrie, de la ora 20, cand va incepe difuzarea sezonului final al serialului-fenomen “Suleyman Magnificul”.

author avatar
Alina Creanga
2.066 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger