AcasăMONDEN„Sultana Mahidevran”, din „Suleyman Magnificul”, s-a maritat

„Sultana Mahidevran”, din „Suleyman Magnificul”, s-a maritat

Actrita Nur Fettahoglu, interpreta sultanei Mahidevran, din serialul turcesc “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, a imbracat din nou rochia de mireasa.

In ziua cea mare, Nur si Levent au avut aproape 70 de invitati
“Sultana Hatice” a sosit la eveniment impreuna cu iubitul ei, Can Oz
Mirele a cheltuit 7.000 de euro pentru florile “sultanei Mahidevran”

Cel care i-a devenit sot este omul de afaceri Levent Veziroglu, cu 16 ani mai varstnic decat Nur. Barbat hotarat, aceasta nu a avut nevoie decat de vreo sapte luni pentru a o convinge pe “sultana Mahidevran” sa ii devina mireasa. Indragostitii s-au cunoscut la inceputul anului si au impresionat prin abilitatea cu care si-au protejat relatia, reusind sa ii tina la distanta chiar si pe cei mai insistenti dintre papaprazzi. De afisat la evenimente, s-au afisat destul de putin, prima lor aparitie publica avand loc la inceputul lunii martie, la petrecerea de inaugurare a GQ Bar, cea mai noua investitie a lui Veziroglu.

Nunta “sultanei Mahidevran” cu afaceristul Levent a avut loc zilele trecute la Istanbul. Indragostitii si-au jurat credinta vesnica in fata a 70 de rude si prieteni apropiati. Printre cei care au fost alaturi de Nur in ziua cea mare s-a numarat si colega ei de serial, delicata Selma Ergec, interpreta sultanei Hatice. De altfel, aceasta din urma i-a si fost martora actritei in clipa in care a devenit doamna Veziroglu. Cum mirele este unul dintre cei mai respectati oameni de afaceri din Turcia, aceasta nu s-a uitat la bani si a organizat o petrecere de vis in cinstea frumoasei lui mirese, care a purtat o delicata rochie din satin si dantela. Si pentru ca actrita si-a dorit ca in ziua nuntii sa fie inconjurata de sute de flori, mirele i-a facut pe plac si i-a comandat aranjamente florale din trandafiri si orhidee, care au costat peste 7.000 de euro.

author avatar
Alina Creanga
3.290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger