AcasăMONDEN„Noua Madalina Ghenea”: „Cand am ajuns in Italia, multi ma intrebau daca...

„Noua Madalina Ghenea”: „Cand am ajuns in Italia, multi ma intrebau daca dansez la bara”

Una dintre cele mai frumoase femei din Italia, modelul Corina Negut, isi aminteste ca atunci cand s-a stabilit in Cizma nu a fost primita tocmai  cu bratele deschise. Asta, pentru ca italienii isi formasera o parere deloc magulitoare despre romancele tinere, aratoase, ambitioase si, mai ales,  dornice sa isi faca o croiasca o cariera.

Modelul Corina Negut vrea sa le demonstreze italienilor ca romancele sunt femei frumoase si destepte

La inceput, cand am ajuns in Italia, au fost multi care m-au intrebat daca dansez la bara sau in cluburi de noapte. Doar pentru ca eram slaba si tanara. A fost urat!  Si cand te gandesti ca nu eram decat o simpla fata care studia la universitate si care venise in Italia  numai si numai pentru iubire…iubirea pentru un barbat (n.r. Corina este logodita cu italianul Luca Maietta) si pentru aceasta tara minunata”, ne-a povestit Corina, care, in timp, a reusit sa le demonstreze italienilor cine este cu adevarat. De fapt, aceasta este si cea mai mare dorinta a modelului, sa le demonstreze celor din tara ei de adoptie ca romancele sunt femei nu doar superbe, ci si destepte si cu caractere frumoase.

“Eu sunt de parere ca fiecare tara are oameni buni si oameni rai. Nu neg ca e urat sa aud la stiri: «un roman a jefuit o batrana…. un roman a omorat pe nu stiu cine… un roman mergea cu viteza si a dat peste un copil etc etc etc. Cel mai urat a fost sa aud ca o romanca a nascut si si-a pus copilul in masina de spalat ca sa il omoare pentru ca o deranjea ca plangea. In ce lume traim?! Din fericire, sunt si romani buni si am auzit foarte multi italieni ca se simt bine in preajma lor. Cel mai frumos e cand aud din gura unui italian ca,  atunci cand se duce in Romania, este primit cu o caldura nemaipomenita…Romanii iti ofera totul,din putinul pe care il au”, a mai spus pentru “National” modelul Corina Negut, care a devenit de curand imaginea bijuteriilor Xlo+ Perlopiù, adorate de toate vedetele din Italia.

author avatar
Alina Creanga
1.851 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger