AcasăMONDEN“Teava”: “Francis Ford Coppola m-a convins sa ma apuc de actorie!”

“Teava”: “Francis Ford Coppola m-a convins sa ma apuc de actorie!”

Regizorul Francis Ford Coppola

Catalin Catoiu, sau Teava, cum il alinta prietenii, a decis sa ia calea actoriei, dupa o discutie cu un monstru sacru al filmului, regizorul Francis Ford Coppola.

In serialul “Fetele lui dom’ Profesor”, Catalin Catoiu joaca rolul lui Tinel, un fost profesor de filozofie care issi deschide salon de masaj erotic

Se intampla in anul 2005,  cand Teava, membru de baza al trupei VH2, a participat la o cina cu niste producatori de seriale  din Romania. La masa respectiva se intampla sa se afle si celebrul regizor Francis Ford Coppola, aflat in tara noastra pentru niste filmari.  “Tot discutand pe tema filmelor straine facute in Romania, evident, s-a ajuns si la actori. La care Coppola a spus: «Apropo de metodele de training, nu stiu de ce cauta ei actorii dupa scoala ruseasca sau dupa alte metode… Eu niciodata  nu am facut asa. Pe mine ma intereseaza sa stau de vorba cu actorul si sa imi dau seama, din energia pe care o transmite,  daca este in stare sa faca ceea ce am eu nevoie.

Regizorul Francis Ford Coppola

Pentru ca oamenii sunt facuti sa fie sau sa nu fie actori. Uite, tu, de exemplu, poti sa fii actor», a spus Coppola aratand spre mine. Eu am inceput sa rad, pentru ca nu-mi trecuse niciodata prin cap  asa ceva”, si-a aminttit Teava. Din fericire pentru el, producatorii care ii erau atunci tovarasi de masa au retinut ideea lui Coppola si, peste nici trei luni, i-au propus lui Catalin primul rol, in telenovela “Pacatele Evei”. De atunci, artistul a aparut in mai multe seriale si lungmetraje, iar cea mai noua provocare a venit, de curand, din partea Kanal D. Teava a fost distribuit in serialul de comedie “Fetele lui dom’ Profesor”, care va avea premiera pe 12 martie.

author avatar
Alina Creanga
292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger