AcasăMONDEN“Sultana Sah” din “Suleyman Magnificul” umbla cu ciorapii rupti

“Sultana Sah” din “Suleyman Magnificul” umbla cu ciorapii rupti

Actrita Deniz Cakir, interpreta sultanei Sah, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, are un talent incredibil: distruge aproape instantaneu orice pereche de ciorapi cu care se incalta.

Deniz Cakir, la cumparaturi, cu gauri in ciorapi

Frumoasa Deniz, poreclita de jurnalisti si fani “Catwoman”, datorita miscarilor sale feline, este antitalent la purtatul dresurilor. Ori de cate ori isi pune ciorapi fini, interpreta sultanei Sah ii face praf cat ai clipi. Culmea, aproape de fiecare data, jurnalistii turci sunt pe faza si reusesc sa o prinda pe actrita pe picior gresit. Zilele trecute, de exemplu, Deniz a fost invitata la ziua de nastere a unui prieten drag. Si-a facut aparitia zambitoare intr-o rochie scurta, neagra si foarte sexy.

Interpreta sultanei Sah are un talent exceptional la a-si rupe dresurile

Din nefericire, aproape nimeni nu a  avut ochi pentru decolteul ametitor al frumoasei actrite, toate privirile fiind atintite asupra firelor duse la ciorapi. Cand a realizat ca a reusit din nou sa isi rupa dresurile, interpreta sultanei Sah a inceput sa traga de rochie in jos, intr-o incercare disperata de a acoperi calamitatea. Nu a reusit, asa ca s-a lasat pagubasa. Cu cateva saptamani inainte, actrita a fost prinsa in ofsaid in timp ce isi facea cumparaturile in  compania unei bune prietene. Poate n-ar fi rau ca frumoasa Deniz sa isi schimbe urgent marca de ciorapi. Nu de alta, dar gaurile din dresuri nu prea se potrivesc cu imaginea de sultana la curtea lui Suleyman Magnificul.

author avatar
Alina Creanga
2.089 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger