AcasăMONDEN“Scoala vedetelor” revine cu “8 intr-o barca”

“Scoala vedetelor” revine cu “8 intr-o barca”

10 tineri talentati incearca sa devina celebri la TVR 2

La aproape un an de la excluderea sa din juriul emisiunii “Dansez pentru tine”, de la Pro Tv, Cornel Patrichi redevine evaluator de talente.

10 tineri talentati incearca sa devina celebri la TVR 2
Paula Seling, Cornel Patrichi si Simona Catrina decid, in fiecare miercuri, de la 20.10, cine ramana in barca sau pleaca acasa

Asta, pentru ca a acceptat propunerea de a juriza “8 intr-o barca”, cel mai nou concurs de talente realizat de TVR 2. Renumitul coregraf le va avea drept colege de “prezidiu” pe cantareata Paula Seling si jurnalista Simona Catrina.  In fata celor trei temuti jurati se vor prezenta emotionati, dar  in acelasi timp, dornici sa convinga, tineri cu varste intre 16 si 23 de ani, aspiranti la titlul de artisti completi. “8 intr-o barca”, emisiune lansata la apa de Titus Munteanu, este, de fapt, un  fel de “Scoala Vedetelor”, varianta 2013. In concurs sunt inscrisi 10 tineri (8 titulari si doua rezerve), al caror scop este sa convinga juriul, dar si telespectatorii ca merita sa ramana “in barca”, pentru ca, la final sa isi adjudece marele premiu, in valoare de 10.000 de dolari.

Pana sa ajunga in fata “judecatorilor”, tinerii artisti vor studia cu profesori de elita, precum compozitorul Dan Dimitriu, coregrafa Ioana Macarie si actrita Rodica Mandache.

author avatar
Alina Creanga
1.482 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger