AcasăMONDEN“Regina crizelor de la Casa Alba” l-a tarat in “Scandal” pe presedintele...

“Regina crizelor de la Casa Alba” l-a tarat in “Scandal” pe presedintele George Bush

Judy Smith jura ca nu a trecut prin patul presedintelui George Bush

Judy Smith, fostul secretar de presa al Casei Albe,  este  geniul din spatele serialului “Scandal”, foarte apreciat in intrega lume.

Judy Smith jura ca nu a trecut prin patul presedintelui George Bush
George Bush
Personajul Olivia Pope, interpretat de Kerry Washington, are o relatie nepotrivita cu presedintele Statelor Unite

Filmul, avand-o in rolul principal pe frumoasa Kerry Washington, actrita careia Michelle Obama nu ii mai da voie sa calce pe la Casa Alba, de teama sa nu ii fure sotul, spune povestea Oliviei Pope, o femeie inteligenta si ambitioasa care are o aventura cu presedintele Statelor  Unite. In urma acestui episod amoros, Olivia decide sa renunte la slujba de la Washington si sa isi deschida o firma specializata in gestionarea situatiilor de criza.

Pana la un punct, povestea personajului interpretat de Kerry este si povestea lui Judy Smith, care a lucrat ani buni la Casa Alba, la departamentul de presa, si a fost supranumita “Regina crizelor” tocmai datorita abilitatii de a-l scoate pe presedintele George Bush din belea si a-l invata ce sa spuna in situatii critice, cum ar fi Razboiul din Golf. Desi era bine vazuta in cercurile politice, Judy a decis la un moment dat sa renunte la jobul de la Casa Alba si sa isi deschida o firma. Exact ca a personajului din serialul “Scandal”, al carui consultant si producator executiv este. Intrebata daca povestea Oliviei este 100 la suta autobiografica, Judy Smith a negat categoric si a tinut sa sublinieze ca doar activitatea ei profesionala a fost sursa de inspiratie pentru creionarea personajului Olivia Pope. “Nu am avut o relatie sexuala cu presedintele”, a raspuns printre hohote de ras “Regina crizelor”, atunci cand a fost intrebata in mod direct daca a trecut prin patul lui George Bush.

author avatar
Alina Creanga
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger