AcasăMONDEN“Printul Mustafa”, din serialul “Suleyman Magnificul”: “Nu mi-am inselat niciodata nevasta!”

“Printul Mustafa”, din serialul “Suleyman Magnificul”: “Nu mi-am inselat niciodata nevasta!”

Actorul Mehmet Gunsur, interpretul printului Mustafa, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, jura ca nu i-a fost niciodata infidel nevestei Katerina, desi in jurul lui roiesc femei superbe, dornice sa ii intre in gratii.

Mehmet si sotia lui, Katerina, au doi copii: un baietel, pe nume Ali, si o fetita, pe nume Maya
Interpretul printului Mustafa este considerat unul dintre cei mai frumosi actori din Turcia

Frumosul Mehmet Gunsur, in varsta de 38 de ani, interpretul printului Mustafa din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, recunoaste deschis ca adora sa flirteze cu toate doamnele si domnisoarele ce ii ies in cale. Nevasta Katerina Mongio, o apreciata regizoare de filme documentare, ii stie meteahna si nu se supara pe el. E drept ca a avut nevoie de cativa ani pentru a se obisnui cu “flirtul de intretinere”, pe care il practica intensiv Mehmet, dar acum aproape ca i se pare natural ca sotul ei sa intoarca privirea pe strada dupa alte femei. “Eu si sotia mea, Katerina, ne-am cunoscut la Roma.

Se intampla pe vremea cand lucram ca model si studiam actoria. La inceput, era geloasa din pricina modelelor cu care lucram si pentru ca ma uitam ba in stanga, ba in dreapta. Toti barbatii sunt asa, unii, insa, reusesc sa ascunda mai bine faptul ca practica «aruncarea cu privirea»”, a povestit interpretul printului Mustafa, care jura ca nu a calcat niciodata pe bec. “Nu mi-am inselat niciodata sotia”, pretinde actorul. “Astazi, cand plec de acasa, imi spune adesea in gluma ca pot sa ma uit dupa alte femei, dar nu am voie sa pun mana”, a mai dezvaluit Mehmet Gunsur, care spera ca in viitorul apropiat sa devina pentru a treia oara tatic.

author avatar
Alina Creanga
3.827 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger