AcasăMONDEN“Necla” din “Poveste de familie” a pus ochii pe Malkocoglu din “Suleyman...

“Necla” din “Poveste de familie” a pus ochii pe Malkocoglu din “Suleyman Magnificul”

Actorul Burak Ozcivit, interpretul lui boierului Malkocoglu din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, s-a indragostit din nou.

Burak Ozcivit (Malkocoglu) a redescoperit iubirea alaturi de Fahriye Evcen (Necla)

Anul trecut, Burak Ozcivit, considerat cel mai seducator mustacios din showbizul turcesc, se pregatea de nunta cu modelul Ceylan Capa. Se vorbea chiar ca actorul ii va jura credinta vesnica brunetei in costumul din  “Suleyman Magnificul”. Ceea ce se anunta a fi cea mai spectaculoasa nunta de vedete din Turcia s-a anulat, insa, iar Burak si Ceylan s-au despartit. Relatia celor doi a inceput sa se raceasca in momentul in care lui Burak i-a fost incredintat rolul principal masculin din serialul “Çalıkusu”.

Fosta iubita a lui Burak obisnuia sa vina in control pe platorile de filmare

Temperamentala Ceylan nu a digerat tocmai bine faptul ca iubitul ei avea sa petreaca iar foarte mult timp pe platourile de filmare. In plus, nu o linistea nici faptul ca Burak juca alaturi de superba Fahriye Evcen, pe care telespectatorii din Romania si-a amintesc cu siguranta din serialul “Poveste de familie”, unde o interpreta pe Necla. Dornica sa isi tina iubitul aproape, Ceylan a inceput sa indeseasca vizitele pe platourile de filmare si sa isi chinuie iubitul cu crize de gelozie, la momentul acela complet nejustificate. “Revolta” a continuat si cu alte gesturi necugetate. De exemplu, bruneta a inceput sa iasa de una singura in cluburi, sa ii intoarca vorba lui Burak, iar, la un moment dat, a si fost fotografiata de paparazzi in bratele unui barbat misterios. Comportamentul ei nu a facut decat sa il indeparteze pe actor, iar in iarna cei doi s-au despartit. Intr-o prima etapa, interpretul lui Malkocoglu a suferit ca un caine. Deprimat, s-a afundat in proiectele profesionale, iar frumoasa Fahriye Evcen i-a fost mereu alaturi. Daca l-a inceput, actrita a fost umarul pe care a actorul si-a plans nefericirea, ulterior aceasta i-a devenit iubita. “Burak spune ca nu se grabeste sa se implice intr-o noua idila, dar e clar ca in viata lui a aparut o alta femeie.  Relatia cu Fahriye e departe de a fi doar una colegiala”, au povestit surse de pe platorile de filmare, care sustin ca actorul a scapat de geloasa Ceylan si a dat de o femeie inca si mai afurisita, frumoasa Fahriye recunoscand cu gurita ei ca e temperamentala, orgolioasa, geloasa si dornica sa detina controlul deplin asupra tuturor lucrurilor.

[nggallery id=497]

author avatar
Alina Creanga
26.560 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger