AcasăMONDEN“Hurrem” din “Suleyman Magnificul”, la un pas de sinucidere

“Hurrem” din “Suleyman Magnificul”, la un pas de sinucidere

Frumoasa Meryem Uzerli, actrita care pana in primavara a interpretat rolul temperamentalei sultane Hurrem din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, a fost gata-gata sa isi ia zilele. Cel care a adus-o in aceasta stare este nimeni altul decat omul de afaceri Can Ates, fostul ei iubit.

Meryem Uzerli a trecut prin suferinte cel putin la fel de mari precum cele ale sultanei Hurrem
Can Ates nu a meritat dragostea frumoasei Meryem
Actrita e nerabdatoare sa isi stranga pruncul la piept

Frumoasa si expresiva Meryem Uzerli a trait clipe de cosmar din pricina omului de afaceri Can Ates, cel alaturi de care, visa pana de curand, sa intemeieze o familie. Celebri si adorati de publicul larg, Meryem si Can pareau ca formeaza  cuplul perfect. Doar pareau, pentru ca afaceristul nu i-a fost fidel “sultanei Hurrem”, pe care zice-se ca a inselat-o cu oricine i-a iesit in cale. In afara de asta, Can ar fi dorit sa o scoata pe roscata din distributia serialului “Suleyman Magnificul”, ceea ce, pana la urma, s-a si intamplat. Si daca ar fi fost doar atat! In momentul in care a aflat ca Meryem este gravida, Ates a indemnat-o sa avorteze.

“Am deja doi copii, nu il mai vreau si pe al treilea. Da-l afara!”, i-ar fi spus afaceristul sarmanei Meryem, care era si si asa intr-o stare proasta, intrucat munca pe platourile de filmare o adusese la capatul puterilor si descoperise ca omul de afaceri ii fusese infidel. “ A fost oribil. Nu voiam decat sa se termine odata tot cosmarul asta. Eram terminata”, a povestit de curand Meryem, care, disperata, a vrut sa se arunce de la balconul camerei sale de hotel. “Am vrut sa ma sinucid. Credeam ca daca voi face gestul acesta, voi scapa de toata suferinta, voi fi, in sfarsit, libera”, a mai spus Meryem, care, din fericire, a fost oprita la timp. Au urmat zile grele pentru actrita, care a izbutit totusi sa ia cea mai buna decizie: s-a despartit de Can Ates, a urmat tratamentul prescris de doctori pentru a scapa de oboseala si depresie si acum asteapta cu nerabadare clipa in care isi va strange in brate pruncul.

author avatar
Alina Creanga
3.848 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger