AcasăMONDEN“Este datoria mea sa ii aprind o lumanare!" – EL este cel...

“Este datoria mea sa ii aprind o lumanare!” – EL este cel care merge la mormantul Madalinei Manole!

Madalina Manole a fost una dintre cele mai indragite artiste din Romania, moartea ei lasand un gol imens in sufletele prietenilor, familiei, colegilor si ale miilor de fani.

Fata cu “parul de foc” a fost inmormantata in cimitirul „Bolovani” din Ploiesti, dupa ce si-a pus capat zilelor, insa mormantul ei nu pare a fi nici pe departe cel al unei mari artiste. Oamenii spun ca locul de veci a fost cesionat de fostul sot al Madalinei, insa nu prea a avut timp sa se ocupe de el, asa cum se pare ca nici parintii artistei nu reusesc sa-si rupa prea mult din timpul lor pentru a se ocupa de mormantul fiicei lor.

Cu toate astea sunt si ersoane care au tinut la Madalina Manole si nu au uitat-o, angajatii cimitirului marturisind ca au vazut-o de curand pe Angela Gheorghiu la mormantul indragitei cantarete, potrivit ziarului ring.ro.

Totodata, se pare ca si Cezar Oautu merge destul de des la mormantul Madalinei. „Tatal meu e inmormantat acolo si, cand am ocazia, mai ales cand urmeaza momente importante, ma duc si vorbesc cu el. E mai prezent ca niciodata, e peste tot. Eu, personal, ma mai opresc la mormantul Madalinei, dar nu impreuna cu altcineva. Trec pe la mormantul Madalinei in drum spre cel al tatalui meu, care e mai izolat si de care eu am grija. Simt, ca de la artist la artist, ca trebuie sa ma opresc si sa aprind o lumanare… Din pacate, n-am avut ocazia sa o intalnesc pe Madalina Manole”, a spus Cezar, potrivit aceleiasi surse.

author avatar
Alina Costache
955 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger