AcasăMONDEN“Am vazut-o pe Nicoleta Luciu si am avut un SOC!” – Cine...

“Am vazut-o pe Nicoleta Luciu si am avut un SOC!” – Cine o critica dur pe vedeta!

Nicoleta Luciu a recunoscut ca se confrunta cu o problema foarte grava a tenului, insa tot au fost vedete care au marturisit ca au fost socate atunci cand au vazut cum arata tenul fostei asistente TV.

Toti cei care au vazut-o, joi seara, au ramas masca in momentul in care Nicoleta Luciu a prezentat imagini cu tenul ei, plin de cosuri. Una dintre cele care s-a aratat socate de problemele Nicoletei este si Oana Turcu.

“Am vazut-o pe Nicoleta Luciu aseara si am avut un soc. Cred ca nu exista o vedeta mai predispusa catre interventii medicale pentru a arata perfect! Cand si-a dezvaluit chipul in emisiunea Wowbiz, mi-am reamintit pe loc de graba cu care a ales sa slabeasca dupa cele doua nasteri. De dorinta ei de a rezolva orice surplus de grasime, orice urma de varice, orice semn de trecere a vremii cu tot ceea ce un centru medical ii putea oferi.

Nicoleta Luciu e o femeie superba, dar diferentele intre cea de acum 10 ani si cea de acum sunt mari. Eu cred in continuare ca vremea se poate aseza frumos peste noi, doar daca ne ingrijim si prevenim tot. M-as fi asteptat sa aleaga metode drastice pentru eliminarea acneei urate pe care ne-a aratat-o cu o sinceritate minunata si dezarmanta”, a scris realizatoarea TV Oana Turcu pe blog.

author avatar
Alina Costache
5.243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger