Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Monden » “Emir” din “Feriha”: “Nu cred in dragoste!”

“Emir” din “Feriha”: “Nu cred in dragoste!”

Autor:

Actorul Çağatay Ulusoy interpretul lui Emir Sarrafoglu din serialul turcesc “Feriha”, se plange ca presa i-a zugravit o imagine care nu are nicio legatura cu realitatea.

 

cagatay ulusoy “Emir” din “Feriha”: “Nu cred in dragoste!”

Interpretul lui Emir din serialul “Feriha” afost desemnat, in 2010, drept cel mai bun model masculin din Turcia

Modelul si actorul turc Çağatay Ulusoy, in varsta de 24 de ani, se simte nedreptatit. Interpretul lui Emir Sarrafoglu din serialul turcesc “Feriha” considera ca este o victima a jurnalistilor amatori de scandaluri, care i-au zugravit o imagine de afemeiat si petrecaret. “Cea mai mare prostie care s-a scris despre mine in ultima vreme este ca duc o viata de noapte foarte palpitanta si ca sunt un afemeiat”, s-a plans Çağatay. “Sunt niste exagerari. Mie imi place sa stau acasa la mine, de vorba cu prietenii, sa scot chitara si sa compun cantece”, a adaugat interpretul lui Emir, care se descrie ca fiind  un tip linistit si chiar foarte timid. Atat de timid incat atunci cand trebuie sa isi sarute colegele in film se fastaceste si se inroseste pana in varful urechilor. Si fiindca veni de saruturi si de iubire,  poate n-ar strica sa mai amintim inca o cugetare marca Çağatay.

“Eu nu cred in iubire, cred in loialitate”, a declarat nu cu mult timp in urma tanarul, desemnat in 2010 drept cel mai bun model din Turcia.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!