Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Isabela Walter si-a lansat, la doar 17 ani, a treia colectie: DJ Wanda si Vali Barbulescu, pe podium alaturi de tanarul designer! (FOTO)

Isabela Walter si-a lansat, la doar 17 ani, a treia colectie: DJ Wanda si Vali Barbulescu, pe podium alaturi de tanarul designer! (FOTO)

Autor:

A fost o seara de neuitat pentru Isabela Walter, alintata deja “copilul minune” al modei, si pentru cei peste 300 de invitati prezenti la prezentarea celei de-a treia colectii a designerului in varsta de doar 17 ani.

 

OR7A2040 720x480 Isabela Walter si a lansat, la doar 17 ani, a treia colectie: DJ Wanda si Vali Barbulescu, pe podium alaturi de tanarul designer! (FOTO)Evenimentul a avut loc pe 4 septembrie, la Cercul Militar din Capitala. Isabelei i-au fost alaturi, pe podium, Dj Wanda si Vali Barbulescu, ambii defiland in tinute semnate de tanarul designer care a pasit in stralucitoarea lume a modei, cu prima sa colectie, la varsta de doar 14 ani.

Colectia  colectie Isabela Walter si a lansat, la doar 17 ani, a treia colectie: DJ Wanda si Vali Barbulescu, pe podium alaturi de tanarul designer! (FOTO)ə’bliviəs – fall winter 2014-2015 a prezentat in fata publicului o viziune artistica iesita din tipare – o abordare avangardista, cu idei originale transpuse folosind asimetrii si suprapuneri, materiale experimentale, intr-o paleta de alb si negru.

O provocare de imaginatie si arta, colectia dedicata unei generatii nonconformiste a fost admirata, la lansare, de vedete precum Joaquin Bonilla, Diana Munteanu, Mirela Bucoviceanu, Ozana Barabancea, Lora, Oilivia Paunescu, Laura Lazar, Lara Ionescu, Silvia Serban si Oana Roman. De la eveniment nu au lipsit cunoscutul stilist Ovidiu Buta si nici mama designerului, Rebecca Walter.

Isabelei Walter i-au fost alaturi si colegii, care au tinut sa vina de la Londra la Bucuresti, pentru a fi prezenti la lansarea colectiei ə’bliviəs. Va reamintim ca tanarul designer locuieste in prezent in capitala Marii Britanii, unde studiaza Artele, in cadrul Colegiului Hurtwood House.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-10-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!