Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Imagini incredibile: zeci de coristi au cazut cu scena cu tot! (VIDEO)

Imagini incredibile: zeci de coristi au cazut cu scena cu tot! (VIDEO)

Autor:

O inregistrare care face, de ore bune, incojurul Internetului arata cum, intr-o clipa, 80 de persoane aflate pe o scena dispar, pur si simplu, de sub privirile spectatorilor.

 

cor Imagini incredibile: zeci de coristi au cazut cu scena cu tot! (VIDEO)Daca in prima faza multi s-ar gandi ca e vorba despre o scenografie special pusa la punct, gratie unei tehnici moderne, care sa faca podiumul pe care urcasera 80 de solisti ai unui cor, pregatiti sa duca la bun sfarsit un moment muzical, in cadrul unui eveniment desfasurat in provincia Guizhou, din sud-vestul Chinei, lucrurile nu stau, din pacate, deloc asa.

Scena s-a prabusit, la propriu, sub greutatea coristilor despre care, dupa uniforma purtata, se vede ca faceau parte dintr-un ansamblu al oamenilor legii. Iar opt dintre cei 80 de barbati si femei ajunsi, intr-o clipa, din lumina reflectoarelor intr-o bezna infioratoare, claie peste gramada, au fost dusi rapid la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale. Restul s-au ales doar cu o spaima teribila.

Socul a fost mare si in randul dirijorului, care, din acte se vede din imaginile suprinse in momentul prabusirii scenei, continua cateva secunde sa dirijeze corul, in conditiile in care solistii disparusera! Imediat, in ajutorul coristilor au sarit mai multe persoane aflate in sala. Cauzele exacte care au dus la producerea accidentului urmeaza sa fie stabilite in cadrul unei anchete.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!