Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Cocktail » Vizita extraterestra? Creatura ciudata, filmata noaptea, circuland pe o strada din Diyarbakir!

Vizita extraterestra? Creatura ciudata, filmata noaptea, circuland pe o strada din Diyarbakir!

Autor:

O creatura neidentificata a fost filmata de o camera de supraveghere in timp ce se zbenguia in miez de noapte pe o strada din orasul Diyarbakir, sud-estul Turciei.

 

alien Vizita extraterestra? Creatura ciudata, filmata noaptea, circuland pe o strada din Diyarbakir!

Aratarea, surprinsa plimbandu-se agale pe o strada din cartierul Diclekent

Desi initial, vizionand prima parte a inregistrarii, multi ar tinde sa creada ca este vorba fie cu un caine, fie cu vreo pasare, impresia se schimba radical in momentul in care creatura incepe sa … leviteze. Diyarbakir este un oras cu populatie preponderent kurda, o zona afectata de ciocniri intre militanti PKK si armata turca. Dar aceasta poveste uluitoare nu poate avea nicio legatura cu diferendul cauzat de pretentiile teritoriale din regiune. Filmuletul a fost postat in exclusivitate de site-ul Iha.com, sursa mentionand ca inregistrarea a fost facuta de o camera de supraveghere stradala din cartierul Diclekent, in data de 12 februarie a.c. Exista o explicatie pentru calitatea slaba a imaginilor: cineva a filmat, probabil cu telefonul mobil, ecranul pe care rula inregistrarea facuta de camera de supraveghere, tocmai pentru a surprinde miscarile creaturii. Aratarea se plimba agale in mijlocul drumului, apoi se ridica in aer si dispare, pentru a reveni in cadru, cateva secunde mai tarziu.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!