Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Cocktail » Sunt la moda, insa putini stiu ce pericole ascund! Ce ti se poate intampla din cauza tatuajelor!

Sunt la moda, insa putini stiu ce pericole ascund! Ce ti se poate intampla din cauza tatuajelor!

Autor:

Foarte multi tineri sunt tentati sa incerce tatuajele, insa unii isi doresc sa-si faca un desen care sa nu fie permanent, asa ca apeleaza la tatuajele cu henna, care la prima vedere par a fi solutia perfecta.

 

tatuaje litere model Sunt la moda, insa putini stiu ce pericole ascund! Ce ti se poate intampla din cauza tatuajelor!Desi tatuajele cu henna nu par a fi deloc periculoase, comisia americana de alimentatie si medicamentatie avertizeaza asupra pericolului prezentat de desenele temporare pe corp. “Doar pentru ca un tatuaj nu e permanent, nu inseamna ca nu prezinta riscuri”, a anuntat doctorul Linda Katz.

tatuaj Sunt la moda, insa putini stiu ce pericole ascund! Ce ti se poate intampla din cauza tatuajelor!Tatuajele realizate cu henna contin para-phenylenediamine (PPD), o substanta folosita in vopseaua de par, insa foarte cunoscuta pentru reactiile alergice provocate unor oameni. In timp ce tatuajele clasice se realizeaza prin injectarea sub piele a cernelei, tatuajele cu henna sunt desenate pe piele, fiind preferate de tineri mai ales vara pe plaja.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!