Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Cocktail » Si-a inscenat propria inmormantare ca sa vada cati oameni il vor petrece pe ultimul drum!

Si-a inscenat propria inmormantare ca sa vada cati oameni il vor petrece pe ultimul drum!

Autor:

Un satean din Sanzhuang, provincia chineza Shandong, si-a inscenat propria ceremonie funerara pentru a vedea cat de multe persoane il vor insoti pe ultimul drum, in cazul in care el ar muri cu adevarat intr-o buna zi.

 

inmormantare Si a inscenat propria inmormantare ca sa vada cati oameni il vor petrece pe ultimul drum!

Barbatul de 66 de ani a multumit comunitatii pentru respectul aratat

Barbatul, in varsta de 66 de ani, a avut placuta surpriza sa constate ca la procesiunea de inhumare a venit aproape intreg satul, asta desi asteptarile sale erau aparent mici. De-a lungul anilor, cetateanul Zhang Deyang a facut mult bine comunitatii in care a trait, ajutand multe familii sa depaseasca momentele grele ale vietii. Totul a culminat in urma cu cativa ani, cand Zhang a finantat din agoniseala lui o parte din lucrarile de reabilitare a drumului local, demers menit sa ajute, printre altele, la continuarea comertului cu legume si fructe, principala ocupatie e taranilor. Binele facut nu s-a intors asa cum omul spera. Multi l-au acuzat pe Zhang Deyang ca a facut totul din fala si ca ar fi avut ceva interese meschine atunci cand a decis sa se implice in finantarea proiectului. Intre timp, oamenii si-au dat seama ca Deyang o fi el mic la stat (are doar 1,44 metri), dar e mare la … suflet, si dedicat problemelor din comunitate. La “inmormantarea” lui a venit tot satul, iar Zhang i-a cinstit pe toti cu o “pomana” cum nu s-a mai vazut.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!