Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Cocktail » Si-a cedat actiunile pe o bicicleta. Acum, Microsoft a cumparat afacerea cu 250 de milioane!

Si-a cedat actiunile pe o bicicleta. Acum, Microsoft a cumparat afacerea cu 250 de milioane!

Autor:

Microsoft a cumparat SwiftKey, compania care a patentat celebra aplicatie de tip tastatura virtuala, utilizata de multe dintre smartphone-uri. Suma tranzactiei, 250 de milioane de dolari. SwiftKey Microsoft Si a cedat actiunile pe o bicicleta. Acum, Microsoft a cumparat afacerea cu 250 de milioane!Doi dintre creatorii ei, Jon Reynolds (30 de ani) si Ben Medlock (39 de ani) vor incasa cate 30 de milioane de dolari. Al treilea,  Chris Hill Scott, ramane lefter. La doar doua luni de la crearea SwiftKey, in 2008, Scott a preferat sa-si cedeze actiunile pe o bicicleta: “E cea mai mare greseala pe care am facut-o vreodata”, a recunoscut Chris, dupa anuntul achizitiei facute de Microsoft.

 

Incident in campionatul Frantei: jucatoarele s-au batut ca chioarele!

bataie fete fotbal Si a cedat actiunile pe o bicicleta. Acum, Microsoft a cumparat afacerea cu 250 de milioane!Intalnirea de fotbal dintre Rouen si Bordeaux (scor 3-3), confruntare din liga secunda feminina, a fost intrerupta din pricina unui incident violent. In minutul 67, doua jucatoare,  mijlocasul Maude Perchey (Rouen) si atacantul Eva Sumo (Bordeaux), s-a luat la bataie din senin, undeva la centrul terenului. Fetele si-au carat pumni in gura cu nemiluita, situatia fiind dezamorsata abia dupa interventiile colegelor, antrenorilor si mai ales arbitrilor. Protagonistele au fost eliminate.

Dormitul cu gura deschisa, daunator dintilor

somn gura deschisa Si a cedat actiunile pe o bicicleta. Acum, Microsoft a cumparat afacerea cu 250 de milioane!Expertii de la Universitarea Otago din Noua Zeelanda au stabilit ca dormitul cu gura deschisa e total neindicat. Tendinta de a pastra gura deschida in timpul somnului produce efecte negative asupra sanatatii dentare, deoarece nivelul crescut de aciditate din gura conduce la erodarea dintilor si sporeste riscul caderii acestora. Explicatia consta in faptul ca aerul patrunde in interiorul cavitatii bucale uscat, indepartand saliva cu rol de protectie impotriva bacteriilor care produc acid. Astfel, in timp ce subiectul continua sa doarma, aciditatea creste.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!