Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Cocktail » Nordicii sunt siguri! Sfarsitul lumii vine pe 22 februarie 2014

Nordicii sunt siguri! Sfarsitul lumii vine pe 22 februarie 2014

Autor:

Multe civilizatii si mitologii au prevestit, pana acum, sfarsitul lumii si au dat gres, iar acum nordicii au propria varianta despre Apocalipsa, care ar trebui sa vina pe 22 februarie 2014.

 

End Of Days by Shadow Trance 720x450 Nordicii sunt siguri! Sfarsitul lumii vine pe 22 februarie 2014

Ziarul britanic The Mirror citeaza mai multi experti in mitologia nordica, iar acestia s-au pus de acord ca armageddonul, respectiv Apocalipsa, va incepe pe 22 februarie 2014, cand vor incepe adevarate batalii intre zeii vikingi.

Nordicii sustin ca sfarsitul lumii va veni dupa o iarna extrem de geroasa si se bazeaza pe prognozele meteo facute de rusii si nemtii care anticipeaza cea mai rece iarna din ultimii mai bine de 100 de ani.

Dupa iarna geroasa, moralitatea va disparea de pe Pamant, iar zeul Heimdallr va sufla in Gjallerhorn pentru a anunta venirea lui Ragnarok, respectiv pentru a anunta “Pieirea Zeilor”. Odin, fiul lui Thor, Zeul Tunetului, se va arunca in lupta cu lupii si va pieri dupa ce, in prealabil, lupii vor manca soarele si luna.

Moartea lui Odin este echivalent cu Sfarsitul Omenirii, lumea urmand sa se scufunde in mare. Totusi, expertii in mitologia nordica sunt de parere ca lumea va renaste.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!