Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Cocktail » Istoria in imagini a obiectului care a creat ISTERIE in randul femeilor! (FOTO)

Istoria in imagini a obiectului care a creat ISTERIE in randul femeilor! (FOTO)

Autor:

Obiectul, care le-a facut fericite pe foarte multe femei din lumea intreaga, are o istorie indelungata. Este vorba despre acel dispozitiv, care a fost considerat multa vreme, un subiect tabu.

 

Vibratorul este jucaria sexuala care le ajuta pe femei sa obtina placerea suprema, ravnitul orgasm. O privire in trecut, ne va ajuta sa intelegem cum sta treaba cu obiectul care le-a facut fericite pe multe dintre femei.

vibrator 00091 Istoria in imagini a obiectului care a creat ISTERIE in randul femeilor! (FOTO)In secolul al XIX-lea, aceste dispozitive erau folosite doar de catre medici, in tratarea femeilor care sufereau de isterie. Se numeau “manipulatoare” si ii scutea pe doctori de efortul depus in urma masajelor pelviene aplicate celor care sufereau de boli nervoase. Un secol mai tarziu, situatia s-a schimbat dramatic pentru ca obiectele au inceput sa fie folosite in scopuri personale. Ceea ce este amuzant este faptul ca ele erau vandute ca inventii creative, care stimulau “intinerirea frumusetii pielii”.

In anul 1909, vibratoarele au fost recunoscute oficial ca jucarii sexuale, atunci cand oamenii nu se mai eschivau sa aboredeze astfel de subiecte.


vibrator 00011 Istoria in imagini a obiectului care a creat ISTERIE in randul femeilor! (FOTO)“Arnold Massage Vibrator” , dispozitivul care semana mai degraba cu un mixer, era promovat ca fiind un excelent exfoliant facial care pastreaza tinerea femeilor.

vibrator 00021 Istoria in imagini a obiectului care a creat ISTERIE in randul femeilor! (FOTO)“Vibra King”, produs in anul 1922, semana mai degraba cu un feon pentru uscat parul. Bineinteles ca era recomandat femeilor care vor sa isi pastreze frumusetea pielii cat mai mult timp. De asemenea, era considerat cadoul ideal pentru nunta.

vibrator 00032 Istoria in imagini a obiectului care a creat ISTERIE in randul femeilor! (FOTO)In anul 1940, “Wahl Hand-e” era promovat drept dispozitiv de masaj al fetei, scalpului si al “corpului”. Stim cu totii la ce parte a corpului se refereau.

vibrator 0004 Istoria in imagini a obiectului care a creat ISTERIE in randul femeilor! (FOTO)“Oster Stim-u-lax for Barbers”, din anul 1948, a fost folosit initial in saloanele de coafura, pentru masarea scalpului clientilor. La scurta vreme, iubitoarele de senzatii tari si-au dat seama ca aparatele pot fi folosite si in dormitoare.

vibrator 0005 Istoria in imagini a obiectului care a creat ISTERIE in randul femeilor! (FOTO)In anul 1943, “Andis” era vibratorul care ajuta femeile sa isi imbunatateasca circulatia sangelui la nivelul fetei. Ulterior, benefiicile sale s-au marit si a fost folosit cu succes in obtinerea placerii supreme.

vibrator 0006 Istoria in imagini a obiectului care a creat ISTERIE in randul femeilor! (FOTO)“Niagara Hand Unit”, produs in anul 1968, era un vibrator care putea mari sau intarzia aparitia orgasmului. Singurul dezavantaj era faptul ca era greu de transportat.

vibrator 0008 Istoria in imagini a obiectului care a creat ISTERIE in randul femeilor! (FOTO)Deja in anul 1970, lucrurile incep sa se mai aseze. A fost lansat primul “vibrator personal”, cu forma pe care o cunoastem si astazi.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!