Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Cocktail » Instanta a decis: chinezii produc cel mai subtire prezervativ in lume!

Instanta a decis: chinezii produc cel mai subtire prezervativ in lume!

Autor:

China anunta ca ea produce cel mai subtire prezervativ din lume, nicidecum Japonia, asa cum credea toata lumea. Neintelegerile au pornit undeva in 2013, cand fabricantul Daming Lianhe, din Guangzhou, s-a laudat ca va intra cu produsul sau in Cartea Recordurilor. prezervativ Instanta a decis: chinezii produc cel mai subtire prezervativ in lume!Ulterior, pozitia celor din Guangzhou a fost pusa in pericol de pretentiile niponilor de la firma Okamoto. Daming Lianhe si-a dat in judecata rivala si a castigat. Instanta a stabilit ca o grosime medie de 0,036 mm este superioara unei grosimi medii de 0,038 mm.

 

Au intrat in randul lumii: pisoare cu deschidere la public

pisoar Instanta a decis: chinezii produc cel mai subtire prezervativ in lume!Prin instalarea si darea in folosinta a mai multor pisoare stradale, in care intimitatea celor care le folosesc este destul de redusa, orasul chinezesc Chongqing pretinde ca a intrat in randul lumii. Asemenea cabine de urinat sunt la tot pasul in San Francisco, la Sydney ori la Londra. Cu toate acestea, demersul a starnit un val de comentarii negative din partea localnicilor.

O femeie se arunca in lac … pentru a salva un iPhone5

telefon lac Instanta a decis: chinezii produc cel mai subtire prezervativ in lume!Hotarat lucru, azi este zi de “chinezarii”. Al treilea subiect vine din Liuzhou, un oras din regiunea Guangxi, acolo unde tanara, care vizita Parcul National Longtan, si-a scapat telefonul in apa. E drept, un iPhone 5, dar era al ei. Disperata, femeia s-a aruncat in apa si n-a mai iesit pana nu si-a recuperat “comoara”. In tot acest timp, lumea s-a strans ca la urs, crezand ca juna se ineaca in lac. Dupa 20 de minute de cautari asidue, iPhone-ul a fost salvat. Nu exista informatii daca telefonul mai functioneaza!
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!