Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Cocktail » Familie din Hateg, arestata la Genova: “Mariana” isi punea fiica si nepoata sa se prostitueze!

Familie din Hateg, arestata la Genova: “Mariana” isi punea fiica si nepoata sa se prostitueze!

Autor:

Patru cetateni romani au fost arestati la Genova pentru proxenetism, in cadrul “Operatiunii Bunica”. De fapt, politia a retinut o intreaga familie din Hateg, care actiona pe raza cartierului Sampierdarena. prostitutie Familie din Hateg, arestata la Genova: Mariana isi punea fiica si nepoata sa se prostitueze!Reteaua era condusa de Marioara Muntean, zisa si “Mariana”, o femeie de 61 de ani, care isi obliga inclusiv fiica si nepoata sa se prostitueze. Cu o parte din banii pe care ii producea, “Mariana” juca la Bingo si “pacanele”, anunta Tgcom.

 

10 franci taxa pentru clientii care stau la masa, dar nu mananca!

taxa 10 franci Familie din Hateg, arestata la Genova: Mariana isi punea fiica si nepoata sa se prostitueze!Proprietarul unui local din Zürich a decis introducerea unei taxe de 10 franci elvetieni (circa 9 euro) pentru mesenii care comanda doar bautura, nu si mancare. Regula, care a starnit o gramada de comentarii negative in mediul on-line, se aplica fiecarui client al restaurantului Wirtschaft Neumarkt, din centrul vechi al orasului. Proprietarul, René Zimmermann, spune ca a recurs la aceasta taxa pentru a evita lipsa locurilor de la mese, dar si pentru a-si rasplati angajatii de la bucatarie,  in numar de 10.

20.000 de euro amenda, pentru sex in cinematograf!

sex cinema Familie din Hateg, arestata la Genova: Mariana isi punea fiica si nepoata sa se prostitueze!Doi tineri de 19 ani, care au fost prinsi facand sex pe scara de incendiu a cinematrografului Astra Porto din Padova, sunt primii cetateni italieni care incaseaza amenzi usturatoare pentru o asemenea fapta. Cei doi vor fi obligati sa plateasca o penalitate de 10.000 de euro fiecare. Recent, guvernul italian a emis un decret care vizeaza mai multe infractiuni, inclusiv practicarea de acte obscene in locuri publice. Pana acum, pedeapsa era inchisoare la 6 luni la 3 ani. Acum, insa, se aplica amenzi intre 5.000 si 30.000 de euro.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!