Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Cocktail » Construieste adevarate bijuterii din dopurile sticlelor de vin! (FOTO)

Construieste adevarate bijuterii din dopurile sticlelor de vin! (FOTO)

Autor:

La prima vedere par sa fie opere de arta realizate cu rabdare si multa atentie. Ce au, insa, atat de special aceste piese ce pot fi folosite chiar ca obiecte de design interior?

 

dopuri 2 666x500 Construieste adevarate bijuterii din dopurile sticlelor de vin! (FOTO)Ei bine, sunt facute din dopuri de pluta, adunate cu mare migala de catre artist, doar el stie cum si de unde. Pana la urma, se poate spune ca sunt mai multi beneficiarii acestui proiect. Unii care au si baut vinul aromat din sticlele imbuteliate, iar altii care au avut grija sa nu se risipeasca bunatate de dopuri, nu de alta, dar bucatile de pluta, in forma clasica a unui dop, lipite frumos, au prins conturul unei cetati, a unei corabii sau chiar a unei trasuri.

dopuri1 666x500 Construieste adevarate bijuterii din dopurile sticlelor de vin! (FOTO)Si, din cate se vede din fotografiile, in loc sa ajunga la gunoi, dopurile au fost folosite intr-un scop inedit. Asadar, daca cineva din grupul de prieteni sau cunostinta da in curand vreo petrecere, sa nu va mirati unde ar putea sa dispara dopurile de la sticlele cu vin!

Sursa foto: englishrussia.comComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!