Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Showbiz/Monden » Cocktail » Arta abstracta, sau cum sa faci fotografii destepte! (FOTO)

Arta abstracta, sau cum sa faci fotografii destepte! (FOTO)

Autor:

Pasionatii de fotografie vor ramane uimiti cand vor vedea pana unde poate merge imaginatia unor artisti. O sculptura bizara, un bec si aparatul de fotografiat pus intr-un unghi potrivit, si va rezulta o adevarata capodopera.

 

umbra3 Arta abstracta, sau cum sa faci fotografii destepte! (FOTO)

Fanii abstractului vor fi incantati sa vada ce au reusit sa faca niste olandezi. Au avut nevoie doar de o camera intunecata, o masa, un perete, o lampa, un aparat de fotografiat si multa imaginatie. Astfel, pe perete au fost proiectate Venus de Milo, Statuia Atlas, Michael Jackson facand celebrul dans “moon walk” sau chiar statuia lui David.

umbra Arta abstracta, sau cum sa faci fotografii destepte! (FOTO)umbra2 Arta abstracta, sau cum sa faci fotografii destepte! (FOTO)umbra4 Arta abstracta, sau cum sa faci fotografii destepte! (FOTO)umbra5 Arta abstracta, sau cum sa faci fotografii destepte! (FOTO)umbra6 Arta abstracta, sau cum sa faci fotografii destepte! (FOTO)

umbra7 Arta abstracta, sau cum sa faci fotografii destepte! (FOTO)

umbra8 Arta abstracta, sau cum sa faci fotografii destepte! (FOTO)umbra9 Arta abstracta, sau cum sa faci fotografii destepte! (FOTO)umbra11 Arta abstracta, sau cum sa faci fotografii destepte! (FOTO)
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!