AcasăRecomandari“Cadana Nora”, din “Suleyman Magnificul”, a devenit actrita din cauza unui criminal

“Cadana Nora”, din “Suleyman Magnificul”, a devenit actrita din cauza unui criminal

Frumoasa Melisa Sozen, interpreta cadanei Nora, din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, a facut cunostinta cu lumea artelor din frageda pruncie.

Frumoasa Melisa Sozen este protagonista a nenumarate pictoriale in revistele de moda turcesti

Actrita Melisa Sozen (28 de ani), interpreta croatei Nora, cadana aflata in slujba sultanei Hurrem si cea de care se indragosteste printul Mustafa, este o norocoasa. Bruneta, pe care fanii o compara la capitolul delicatete si eleganta cu Audrey Hepburn, s-a nascut intr-o familie in care arta era pretuita, iar inclinatiile ei catre acest domeniu au fost rapid identificate si incurajate. Fiica a unei pictorite talentate, Melisa a invatat sa deseneze de cand era de-o schioapa si chiar si acum, cand are un pic de timp liber, se asaza in fata sevaletului. “Ma relaxez mai mult atunci cand pictez decat atunci cand merg la hamam (baie turceasca cu abur uscat)”, a povestit de curand interpreta cadanei Nora, care, la viata ei, a facut si balet.

Turcoaica si-a dat seama, insa, ca adevarata ei vocatie este actoria si, de la 10 ani, s-a pregatit intens pentru a-si transforma visul in realitate.

In “Suleyman Magnificul”, Melisa joaca rolul cadanei Nora

“Mi-am dat seama ca vreau sa devin actrita dupa ce am vazut filmul «Leon», cu Rean Reno si Natalie Portman. Aveam vreo zece ani atunci”, a povestit Melisa despre filmul in care Jean Reno joaca un criminal cucerit de dragalasenia unei fetite de doar 12 ani. Astazi, Melisa este una dintre cele mai iubite actrite din Turcia si are la activ roluri in 20 de filme si seriale.

[nggallery id= 390]

author avatar
Alina Creanga
8.249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger