Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Business » Vezi ce spagi se dau in Portul Constanta, pentru a evita controalele ANAF!

Vezi ce spagi se dau in Portul Constanta, pentru a evita controalele ANAF!

Autor:

Reprezentantii Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) acuza Fiscul ca a trimis sute de masini sa-i amendeze pe covrigarii si saormarii care au deschis de 1 Mai la mare, dar nu a delegat niciun inspector in Portul Constanta, unde se aude ca spaga pentru evitarea controlului este de 5.000 de euro/container.

 

masini anaf pe A 2 Vezi ce spagi se dau in Portul Constanta, pentru a evita controalele ANAF!

Masinile ANAF au fost vazute circuland de 1 Mai spre statiunile de pe Litoral, dar niciun inspector n-a calcat in Portul Constanta

Recent, la redactie ne-a fost trimisa o fotografie in care puteau fi vazute numeroase masini ale ANAF insiruite pe Autostrada Soarelui, care urmau sa plece in mars fortat spre statiunile de la malul marii, cu prilejul zilei de 1 Mai. Ulterior, sursele noastre ne-au dezvaluit ca doua hoteluri din Constanta fusesera rezervate pentru sute de inspectori ANAF, carora li s-a dat ordinul: „Sa taiati in carne vie!”.  Prinzand de veste, unii hotelieri si patroni de baruri si cluburi nici nu au mai deschis unitatile de 1 mai, iar cei care au riscat, au fost, evident, „calcati” de inspectori. ANAF a anuntat pe Facebook ca va da, in curand, raportul despre „recolta” de amenzi date pe litoral de 1 Mai, dar deocamdata, reprezentantii institutiei s-au multumit sa remarce ca prezenta inspectorilor in statiuni a dus la fiscalizarea unor incasari de sute de mii de lei zilnic. Bravo, ANAF, ai dat o lovitura decisiva evaziunii cu covrigi si margele pe Litoral! Dar cu marii evazionisti cum ramane?

Acuzatii grave

Vicepresedintele AOAR, Cristian Parvan, a declarat intr-o emisiune tv ca, in vreme ce ANAF a trimis de 1Mai la mare 200 de masini cu reprezentanti ai Fiscului, in Portul Constanta nu a calcat picior de inspector. „Taxa de evitare a controlului unui container din Portul Constanta e de 5.000 de euro”, a spus Parvan, mentionand ca nu este o cifra oficiala. Pentru a afla care este adevarul, am contactat ANAF, dar, pana la inchiderea editiei, nu am primit niciun raspuns de la reprezentantii institutiei.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!