Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Recomandari » Rares Bogdan ataca Franta la baioneta

Rares Bogdan ataca Franta la baioneta

Autor:

Numai talentul te poate face sa hoinaresti cu gandul pe unde nici nu ai visat. Numai talentul te poate face sa o iei razna prin istoria bunului-simt. Si tot talentul te face praf cand, crezand ca stii ce nu ai stiut niciodata, ajungi sa furi orase. Da, da! Sa furi orase!

 

rares bogdan 1 Rares Bogdan ataca Franta la baioneta

„Orhidel“ mai are putin și mută Clujul în Ungaria

Ca a mai mutat el ambasade, la alegerile din 2014, nu ar fi nimic. Dom’le, nasol, asta e daca Franta e vecina cu Italia, te fura ochiul. Dar sa-ti faci tu un obicei din a ciordi, la drumul mare, bucati de tara, nu e in regula.

Iote asa, cum se aude. La ceas de seara, Geniul Transilvan s-a gandit ca ar fi nimerit sa puna tara botul pe labe, sa-i invete el minte pe toti carcotasii care se leaga de el si de iubirile lui politice la nivel de Cotroceni. Acum, si lumea rea. Atata poate, atata face si el. Si, vrand sa impresioneze populimea ametita oricum de eruditia lui, aprigul realizator nascut la o clocitoare a televiziunii cu lampi si-a scapat in direct talentul, de s-a facut balta in platoul Realitatii TV, dar si gaura in geografia mapamondului. Vom face un duplex cu Belgia, tipa Rares Bogdan, bucuros si el de ce ii iese pe gura. Vom transmite direct de la Bruxelles si de la Strasbourg! De la ce, ma? De la Strasbourg din spatele autogarii de la Manastur, poate, cand l-o muta Gusa acolo. Sa iei tu, Bogdane, Strasbourg de la gura francezilor si sa-l muti in Belgia nu mai e simpla necunoastere, ci o prostie mare cat datoriile Realitatea TV si tratatul de psihiatrie al lui Anton Romila. Nu ca as vrea sa te jignesc si sa-ti demonstrez cat esti de fraier stricat la Geografie, dar … bip… bip… bip! Bipu-te-as in bip sa te bip!


4 comentarii to Rares Bogdan ataca Franta la baioneta

 1. Ion Ionescu

  Nu mai faceti comentarii rautacioase despre Rares Bogdan ca e baiat bun!Daca va avea o idila cu Lia Olguta Vasilescu, va fi perfect pentru viitorul Romaniei! Va dati sema , sa rezulte pitici cu parul rosu coafati direct!

 2. cornelg

  Absolut jalnic,o incercare penibila de persiflare a unuia din tabara adversa,rezultatul fiind o chestie atat de aiuritoare si dezlanata incat cred ca nici respectivul boeru nu si- mai intelege.

 3. cobe

  O poza face cat o mie de cuvinte.Este clar cat de nar(co)cisist este hahalera asta,care incaseaza multi bani si nu plateste nici o taxa,pentru ca dansul face parte din categoria aleasa a producatorilor si consumatorilor de treburi,mari si mici.

 4. ??????

  Mai au rămas și firme cu datorii neplătitite după atâtea reduceri de impozite, contribuții și taxe ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!