DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Haos provocat la Aeroportul Otopeni!

Haos provocat la Aeroportul Otopeni!

Autor:

In timp ce tot mai multi calatori ajung sa piarda avioanele din cauza aglomeratiei teribile de pe Aeroportul Otopeni, conducerea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti lucreaza din greu, zi si noapte. 646x404 Haos provocat la Aeroportul Otopeni!Dar nu la remedierea deficientelor, ci la „asezarea casutelor” din organigrama, astfel incat „sagetile” ajunse pe diverse filiere de influenta in Consiliul de Administratie nu cumva sa impiedice marele tun care se pregateste aici.

 

Pentru ca, da, haosul de la Otopeni este unul provocat. Iar Ionut Mosteanu, cel ajuns secretar  de stat de la Transporturi fara a fi terminat o facultate, dupa cum rade tot ministerul, apasa disperat pe acceleratia schimbarilor, stiind ca timpul este scurt si insusi premierul Dacian Ciolos se intereseaza de caz. Asa ca, la randul sau, Cosmin Pestesan, devenit „jupanul” CNAB, comite greseli dupa greseli, in incercarea de a face jocurile pentru cei aflati in spatele uneia dintre cele mai mari „provocari” din Romania postdecembrista.

Gasca pe naspa

Deja , cu ceva vreme in urma, Aeroportul Otopeni a si depasit un numar de 10 milioane de clienti, adica baremul maxim prevazut pentru acest an. Si pana la sfarsitul lui 2016 se prognozeaza ca peste 13 milioane de calatori vor tranzita Otopeniul, un aeroport unde nervii clientilor cedeaza tot mai des, din cauza conditiilor improprii de imbarcare si a cozilor tot mai lungi. Iar in tot acest timp, in loc sa rezolve punctual problemele ivite, managerul Cosmin Pestesan a copt–o de o noua organigrama. In urma careia s-a protapit la conducere o „gasca” unita in varii interese, dar cu dosarele de cadre cam pe naspa pentru asemenea functii. Astfel, Tudor Jidav a ajuns director general tehnic operational, primind blagoslovirea pretectorului Gabriel Tara. Cel care da semnale aiurea ca s-ar pensiona, daca tot nu renunta la vreme la butoanele subterane. Iar despre noul director Jidav exista informatii ca, dupa asigurarea Aeroportului pe o suma uriasa la firma unde sotia sa era angajata, s-a ales cu un dosar de toata frumusetea la DNA. Si propulsarea lui Cristian Alexe drept director de conformitate cu Ordinul 139 nu este una chiar „conforma” cu fisa postului. Sa mai mentionam si ca Bondar a ajuns director de securitate, Viorel Tanase a fost promovat si el, locul acestuia fiind luat de Cristinel Smadu, dar bomba cea mare este ca pana si „nemuritorul” director financiar Dragos Brezeanu va fi schimbat cu Dan Baciu, cunoscut drept omul lui Liviu Radu.

Insa toate aceste miscari care par haotice au un singur scop. Si nu este vorba despre acoperirea sustelor de la BIAS, deja aflate in vizorul procuorilor. Asa ca „National” va reveni cu dezvaluiri incendiare despre ce se ascunde in spatele „gastii” de la Otopeni, dezvaluiri care vor arunca pur si simplu in aer guvernul tehnocrat al lui Dacian Ciolos!


1 Comentariu la Haos provocat la Aeroportul Otopeni!

  1. Nicu Grama

    Tache, nu mai spala mortii serviciilor. Haosul din Otopeni si cozile de la ghisee au o singura cauza: sefii tai din SRI vor o baza de date imensa cu toti romanii care intra si ies. Si nu numai romani. Ne scaneaza pana si mirosul ciorapilor. Ca vine acum bau-bau terorist si musca avioanele de fund. O adunatura de ghiolbani cu grade pe umar.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-01-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!