Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Recomandari » Gata, Dragnea a cumparat judecatorii!

Gata, Dragnea a cumparat judecatorii!

Autor:

Fug procurorii si judecatorii din sistem ca puricii de pe pisica moarta, provocand noi crize hastagienilor protapiti cu pancarte pe scarile Curtii de Apel Bucuresti, fara acceptul conducerii acestei onorabile instante. Si culmea este ca pana si ”jihadisti” veterani ai ”razboiului sfant” pentru Justitie precum Cristi Danilet recunosc  ca sunt gata sa abandoneze lupta cu Dragnea! Si pentru ce? Pentru banii lui Dragnea!

 

02 03 11 Gata, Dragnea a cumparat judecatorii!Si uite cum intrarea in vigoare  peste doar cateva zile a noii legii privind statutul magistratilor duce la un adevarat ”tsunami” de plecari, propaganda statului paralel urland ca din gura de sarpe ca nu mai putin de un sfert din procurori si judecatori vor iesi la pensie. Pentru a beneficia astfel de cele cateva sute de lei in plus pe care urmeaza sa le primeasca daca aleg pensionarea timpurie permisa de noile prevederi legale. Culmea este insa ca cei aproape 2.000 de magistrati care sunt pe cale sa faca acest pas inapoi se vand astfel pe cei cativa ”arginti” in plus aruncati de actuala coalitie guvernamntala, cand media calculata a pensiei unui simplu procuror DIICOT ajunge undeva la 18.500 lei! In fiecare luna! An de an! Pana la sfarsitul vietii, majoritatea dintre pensionarii ”timpurii” din Justitie neimplinind inca 50 de ani! Si asta ca sa nu mai vorbim ca judecatorii sar oricum de 200 de milioane, chiar si fara niciun fel de fucntie de conducere in spate.

Si tu, Danilet?

Declaratie pur si simplu halucinanta a ”simbolului” rezistentei din Justitie, Cristi Danilet, desi una, trebuie sa recunoastem, cat se poate de sincera. Pentru ca, pur si simplu fostul membru al Consiliului Superior al Magistraturii si in prezent judecator la Tribunalului Cluj recunoaste ca lupta cu coruptia  se opreste la bani , atat pentru el, cat si pentru restul magistratilor : ” O sa imi calculez pensia anticipata, sa vad daca e mai mare decat salariul actual. La fel ca toti ceilalti colegi ai mei. Sunt pregatiti. Toti cei care au 20 de ani vechime, pleaca toti”! In timp ce alti procurori se plang de ”perversitatea” regimului lui Liviu Dragnea care va infrange astfel independenta Justitiei. Fara sa pomeneasca insa ca nu sunt ”condamnati” definitiv la pensionare, asa cum au fost zeci de mii de romani la inchisoare din cauza protocoalelor secrete!


1 Comentariu la Gata, Dragnea a cumparat judecatorii!

  1. un mizantrop

    Daca se face dovada colaborarii cu securitatea si a falsului in declaratii, ca nu s-a colaborat, ma gandesc, totusi, ca nu mai beneficiaza de pensia aia, ca intra sub incidenta legii pensiilor de stat, ca orice nemagistrat, nu?!



Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!