Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Business » Cum faci bani cu smartphone-ul prin magazine

Cum faci bani cu smartphone-ul prin magazine

Autor:

RidersOn, aplicatia mobila de micro-joburi care ofera posibilitatea posesorilor de smartphone sa castige pana la 500 de euro pe luna doar plimbandu-se prin magazine, a ajuns la 50.000 de utilizatori, numiti rideri.

 

aplicatie RidersOn Cum faci bani cu smartphone ul prin magazine

Aplicatia permite livrarea instantanee de informatii si imagini referitoare la preturi sau expunerea produselor la raft

In calitate de cumparatori sau utilizatori de servicii, riderii pot indeplini cu usurinta rolul de mystery shoppers (cumparatori misteriosi) si pot obtine venituri suplimentare din activitati precum:

–         completarea de mini-chestionare prin intermediul aplicatiei,

–          realizarea de fotografii la raft (certificate cu GPS si timestamp),

–         verificarea stocurilor, preturilor sau a asezarii produselor in magazin.

supermarket kaufland Cum faci bani cu smartphone ul prin magazineReteaua actuala de rideri asigura o acoperire nationala, oferind astfel companiilor oportunitatea de a obtine informatii din orice colt al tarii si de a face verificari in teritoriu intr-un timp foarte scurt. Aplicatia ajuta comerciantii si producatorii la monitorizarea stocurilor, preturilor, realizarea de sondaje, verificarea asezarii corespunzatoare a produselor la raft, verificarea personalului sau a activitatii promoterilor.

Castiguri atractive

Potrivit reprezentantilor RidersOn, activitatea unui rider poate fi remunerata incepand cu un euro pentru fiecare sarcina indeplinita cu succes si poate ajunge la cateva sute de euro pe luna. Cea mai mare suma castigata pana acum de un rider a fost de 500 euro, din realizarea a 350 de sarcini aprobate. Pentru a deveni rider trebuie sa aveti varsta peste 18 ani si sa descarcati aplicatia RidersOn, disponibila gratuit in Google Play si AppStore.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-08-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!