DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Carmen Dan, prinsa de controlori!

Carmen Dan, prinsa de controlori!

Autor:

Bagata in corzi de sarabanda de scandaluri care macina Ministerul de Interne, Carmen Dan cauta cu disperare situatii pentru a preveni astfel de „bombe” cu un efect devastator asupra imaginii structurilor componente ale MAI. Insa se tot bate pasul pe loc, astfel ca de la „bataia cu Boureanu” la nenumarate alte altercatii in care au fost implicati politisti sau jandarmi nimeni nu mai intelege nimic, fiecare dintre partile combatante tinand-o pe a lor.

 

controlori ratb Carmen Dan, prinsa de controlori!

De ce nu se iau camere video pentru politisti!

Iata insa ca, in timp ce nu trece o zi sa nu se anunte ba ca se vor achizitiona veste anti-injunghiere, ba bratari electronice, Carmen Dan a fost prinsa pe picior gresit de catre controlorii de pe mijloacele de transport in comun din mai multe orase. Care vor fi dotati, chiar de la 1 februarie, cu aparatura de inregistrare audio si video, tocmai pentru a nu mai fi loc de discutii! Deci, uite ca se poate! Dar nu la MAI, ce-i drept…

Cine nu vrea camere video

Pe cand MAI-ul era gata sa explodeze din cauza nenumaratelor scandaluri privind obtinerea frauduloasa a permiselor de conducere, invitatul Ministerului de Interne din Ungaria asista siderat la lamentarile de la o „masa rotunda” a DGA. Iar cand a fost intrebat cum stau ei cu politistii spagari din „mafia permiselor” a raspuns mirat ca nu au asa ceva, pentru ca absolut toti cei aflati in timpul serviciului sunt dotati cu camere video! carme Carmen Dan, prinsa de controlori!Si asta era in urma cu peste un deceniu! La noi insa, iata ca nici acum nu s-a reusit dotarea cu camere video barem pe toate traseele unde se dau probele pentru obtinerea permisului ! Iar de vreo camera montata pe politistii aflati in misiuni, nici vorba! Desi, astfel, ca sa dam un singur exemplu, „cazul Boureanu” ar fi fost rezolvat pe loc! Dar culmea este ca printre cei care se opun unei asemenea dotari sunt chiar multi dintre politisti, in special cei de la Rutiera de pe traseele avantajoase, lesne de inteles de ce… Si cum nici conducerea MAI nu insista, uite ca vom avea camere video, dar doar la controlorii din autobuze!


2 comentarii to Carmen Dan, prinsa de controlori!

  1. contribuabil

    As vrea sa o vad pe doamna Dan sefa sectiei chirurgie la spitalul universitar sau la Fundeni. Cum? acolo nu se poate? de ce? păi ca nu e de meserie si nu stie meserie pt acolo. Aha ! am inteles ca la MAI stie munca de politie si acolo se poate…. Bravo ! ce bine !

  2. contribuabil

    As vrea sa o vad pe doamna Dan sefa sectiei chirurgie la spitalul universitar sau la Fundeni. Cum? acolo nu se poate? de ce? păi ca nu e de meserie si nu stie meserie pt acolo. Aha ! am inteles ca la MAI stie munca de politie si acolo se poate…. Bravo ! ce bine !


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!