Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Ziaricii care l-au susţinut pe Ciurli Burli sunt la fel de vinovaţi ca neopropagandistul

Ziaricii care l-au susţinut pe Ciurli Burli sunt la fel de vinovaţi ca neopropagandistul

Autor:

“Federatia Romana de Fotbal e in situatia Frantei, din 1871, cand au navalit closarzii Comunei din Paris in Luvru si au vrut sa dea foc tablourilor semnate de mari maestri. Pana la urma, zdrentarosii au demolat Coloana lui Napoleon, din Place Vendome. Closarzii fotbalului romanesc au intrat pentru prima data, pe 5 martie 2014, intr-o cladire de sticla si au un sef recrutat de la gradinita politica.”

 

Aceste randuri le-am publicat pe 6 martie 2014, in “National”. In acea vreme de rusine fotbalistica, ziaricii imputiti care-l injura azi pe Daum, doar pe Daum (cine e Daum?, nu ma intereseaza Daum!), aveau doua teme. Aplaudau galeriotii care strigau “opt puscariasi asteapta un Nas” si il laudau pe “acest tanar care vorbeste frumos”.Nu, prostoboilor! V-am explicat din prima zi de mandat a utecistului ca “acest tanar vorbeste stricat limba romana si e mai nociv decat un analfabet”. Analfabetul are o anumita candoare. Mitrea Cocor cu wireless are o anumita misiune. Dar ziaricii panaramezi fara cultura, fara repere, fara rusine il invitau pe Ciurli Burli la emisiuni. Iar acum il injura pe Daum. Neamtul cu mustata pudrata reprezinta o replica insignifianta a cutremurului din 4 martie 2014. El este efectul generat de acesti ziarici la fel de vinovati si de politruci ca Vasile Dancu si Gabriel Oprea, mentorii absolventului de Stefan Gheorghiu de tip nou. Ziarici, zdrente de ziarici! Il injurau pe Hagi si il aveau ca model pe numaratorul de cornere Andrei Vochin, sfetnicul lui Ciurli Burli. Daca as spune ca Vochin e prost, i-as face un compliment. Prostia e vasta, amuzanta. Vochin este nerozia fara relief, este neted, este soporific, este uscat, este searbad, este nascut putred, este consumator de oxigen degeaba. Vochin este cel mai inteligent om din FRF.


4 comentarii to Ziaricii care l-au susţinut pe Ciurli Burli sunt la fel de vinovaţi ca neopropagandistul

 1. Lisandru

  Acum sunt de acord cu dta, mi-a plăcut, ardeai fir-ar mama lor a dracu .

  • jiji

   de ce esti mai lisandru (agramatu)de acord cu mamelucu asta zglobiu?pai sa stii si tu fata palida ca mamelucu a fost ciripitorul (purtator de vorbe)a nasului sandu,care l-a pus ca sa rida de el,intr-o comisie de etica a frf,si de aceea il tot pupa acu in fund manglitorul;ce sa faca neamtu cu o echipa de muhaiele: polonia e cu 3 clase peste noi,dar acu 10 ani era ca noi acum in rahat;hagi vrea doar el sa scoata academicieni,nu vrea concurenta cu alte scoli de fotbal cum a propus ticleanu si a facut burleanu;asa ca ciocu mic daca habar nu ai ce ascunde manglitorul asta peltic.

 2. Lisandru pt jiji

  Domnule jiji, eu dv nu ați înțeles, am zis că sunt de acord să- critice pe cei din FRF, ,, neamțul,, când a aceptat această funcție nu s-a documentat , nu a știut ce jucători are dispoziție / Președintele FRF-ul a spus că obiectivul este calificarea, acum spune că altul este obiectivul , nu mi se pare corect, de asta am spus că sunt de acord cu autorul articolului. Eu la școală am învățat că începutul de propoziție, frază, nume proprii, se scriu cu literă mare,bag samă că tu ești și agramat și ANALfabet, marș la cursuri de alfabetizare că te ia mama dracu.

 3. Lisandru

  Imi cer scuze pentru unele greșeli făcute, dar tare ma i ,, inervat cu nervii, vorba lu nea Mitică de la Liga,, Analfabetu de jiji pișa-m-aș pe el.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!