Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Vlad Voiculescu, du-te la scoala!

Vlad Voiculescu, du-te la scoala!

Autor:

Se spune ca Dragnea n-are aspect de sef al unui partid din UE. Individul amfibiu si vascos n-are fata nici sa intre intr-o cladire de pe Kiseleff, ca sediul PSD e pe Kiseleff. De cand e el acolo, aprozarul s-a mutat la Sosea. Pe palierul stilului, ghidul ONT de la Cotroceni e superior. L-as vedea pe post de amfitrion, in Marienplatz din Munchen, cum vii dinspre Peterskirche (Biserica Sf. Petru) spre Viktualienmarkt (o piata plina de tarabe si macelarii). Iohannis tinand in mana un salam, ca pe un sceptru!

 

PSD si, in primul rand, Romania trebuie sa scape de Dragnea. Dar pe cale igienica. Romania are nevoie de un frizer sa rada o mustata, nu de cohorte de procurori si de protocoale intre servicii secrete si justitie. Daca Dragnea se duce, tefeloazele vor ramane fara obiectul muncii, adica al propagandei.

M-am distrat copios, luni si marti, cu propagandistii. Sunt usor de recunoscut dupa constructiile “penalii din Parlament mutileaza legile justitiei”, “vor scapa criminalii si violatorii” sau “inamicii statului de drept” fac nu stiu ce. De violatori si de criminali ne pazesc tefeloazele care au bagat la puscarie medici, profesori universitari, avocati, generali, oameni de afaceri si politicieni alesi. Cel mai rau le doare pe tefeloaze faptul ca noii trimisi ai Americii, in Romania, sunt ponderati. Normal. Trump e, “la baza”, om de afaceri, nicidecum politruc ca Obama sau otrava batrana a lui Bill Clinton.

Si acum sa ne lamurim cum “vor fi mutilate legile justitiei”! Gata cu puscaria fara probe! Gata cu mandatele de siguranta nationala pentru fapte care nu sunt de siguranta nationala! Gata cu denunturile facute de anchetati carora li se promitea reducerea pedepsei! Gata cu dosarele deschise dupa 5, 7, 8, 10 ani ! Astea sunt mutilari, mincinosilor, astea sunt mutilari, intr-o Romanie cu inchisori pline de nevinovati? Iar motivarile cofectionate de judecatori, in sase luni sau un an, sunt mai jenibile decat compunerile de clasa a patra, pe care elevii le fac in 50 de minute. Astea sunt mutilari, diversionistilor, astea sunt mutilari? Mutilari, nu? Sunt reparatii, nicidecum mutilari, sunt actiuni umanitare, intr-o tara in care va plangeti ca n-aveti spitale si doctori. Dar justitia basesciano – iohannista e cumva umana? E dreapta, in schimb, e dreapta, da, da, da, da, da! E rasu’ – plansu’ (Nichita Stanescu), e dreapta – stramba.

Dar sa vedeti cine si mai ales cum apara, pe facebook, legile macoveiste. Ministrache tehnocrat al Sanatatii, contabilul Vlad Voiculescu. Inceputul e vijelios, e de Erdogan. “Ar trebui luati pe rand cei care au votat astazi modificarile la Codul de Procedura Penala”. Dar nu apucaturile lui dictatoriale – gingasul vrea sa ancheteze votul! – ma intereseaza. Eu stiam ca ochelaristii sunt buni la invatatura. Nu jignesc pe nimeni, am ochelari. De clarvazator. Se pare, insa, ca exista si ochelaristi cu mai multe diplome decat carti citite. Fiti atenti cum “mutileaza” limba romana un numarator de purici (cifre in chitantier) care nu vrea sa fie “mutilata” justitia! “Nu imi pot inchipui lichele mai mari ca cele ajunse acum in fruntea tarii. Fiecare dintre ei este vinovat.” “Ca cele”, asa se scrie, “ca cele”?  Mai departe. Formularea corecta e “fiecare dintre ele”, fiindca se acorda cu “lichele”, du-te la scoala, baietele! Am gasit inca o dovada de eruditie, o postare mai jos. “A fost platit de Soros, etc.” Nu se pune virgula inainte de “etc.” De Caliban ai auzit, Voiculescule? Unde a fost trimis personajul lui Shakespeare? La scoala, Voiculescule, la scoala, repet, du-te la scoala si ia-ti viteza de langa medici!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!