Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Universitatea Vasile Dancu

Universitatea Vasile Dancu

Autor:

PSD se rupe in 14, Dragnea si mustata lui de bufetier in Gara Rosiorii de Vede vor ramane repere doar pentru baronetii locali, Ponta e cu Grupul de la Visegrad, iar Grindeanu are sustinerea UE si SRI. Asta inseamna ca executa ce-i spun UE si SRI. N-ar fi foarte rau, daca UE si SRI ar avea vizionari. Din pacate, UE si SRI lucreaza la fel ca multinationalele. Daca intri in jocul lor, esti apreciat, daca nu, te elimina, pentru ca n-au nevoie de baieti cu idei.

 

Ajungand la idei, tare sunt curios ce va face ideologul pesedist de invoiala Vasile Dancu. In politica romaneasca nu se misca nimic fara nea Vasile multilateralul. Dancu in Guvernul Ciolos, Dancu in Grupul de la Cluj (aristocratii PSD, e treaba serioasa! ), Dancu la autostrazi, Dancu face si desface in fotbal, Dancu vicepremier, Dancu profesor universitar, Dancu pesedistul lui Basescu. Daca pe Iohannis il vad rebotezand Bulevardul Kalinin (presedintele – marioneta din vremea lui Stalin, bulevardul numindu-se azi Mircea Eliade) in Bulevardul Merkel, ma astept  la minuni si de la Dancu, acest Jdanov al Romaniei capitaliste. Jdanov a fost ideologul-sef al stalinismului tarziu. Cartierul Primaverii s-a numit tot Jdanov. Scoala de Stiinte Sociale – normal, Jdanov. In consecinta, SNSPA ar trebui sa se numeasca Jdanov-Dancu.

Nea Vasile Somnifer si Grupul de la Cluj au actionat si asupra folclorului. Expresia “la ardelean, vorba-i vorba” s-a transformat in “la ardelean, promisiunea-i vrajeala”. Asta e, profesori universitari! N-ai loc sa castigi o licitatie in Cluj de acesti carturari care au investit la greu in bibliotecile de acasa si nu trebuie sa mai si rasfoiasca volumele ferecate in piele, ca sa nu zgarie pergamentele. Iar morga de eminente e direct proportionala cu uscaciunea enunturilor. Cand miza o reprezinta afacerile lor, sunt capitalisti. In fata electoratului de stanga, redevin profesori universitari vaporosi.

In urma cu niste ani a fost nu stiu ce Festival al Berii, la Cluj. Titanii pesedisti din oras s-au spart in talente elitiste. “Noi la Festivalul Berii? Printre carutasi? Noi bem Lagavulin de 18 ani!” S-a dus cosasul arivist Boc si a ciocnit halbele cu tovarasii carutasi. Erau 100.000. Boc e primar si azi.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!