Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Un sac cu fasole a explodat in Parlament si a imputit Romania

Un sac cu fasole a explodat in Parlament si a imputit Romania

Autor:

Il iubesc pe Nicusor Dan ca pe Cosette Chichirau, dar nu sunt de acord cu cei care au umplut Facebook-ul cu balbaielile lui de la o conferinta de presa.

 

E matematician, e obisnuit sa rezolve problemele. Dar ii lipseau datele. Daca ar fi fost un politruc mojic, trecea peste situatie, schimba vorba. Fiind baiat inteligent si de bun simt, a fost primul care a realizat ca se afla intr-o situatie ridicola si s-a blocat. Oamenii destepti sunt emotivi, fiindca au repere, au pretentii de la ei, au ce pierde. Nicusoare, propaganda nu-i de tine! Te-ai facut destul de rahat cand atacai proiecte edilitare si pe urma retrageai contestatiile din motive ramase obscure! Gradinita USR este cea mai jenibila injghebare din Parlament. Ca sa-l parafrazez pe Baiesu, protesteaza soimii patriei, ticalosii de maine! Nicusoare, tu (inca) ai obraz, tu nu esti un cochonel ca senatorul vamaiot care a adormit in Parlament si alterna melodios sforaiturile cu mistralul digestiv! Intoarce-te la uneltele tale, Nicusoare! V-ati distrat, multe pancarte au fost chiar bune, Pavel Susara a fost incantat de creativitatea voastra, vrea sa va faca o expozitie, dar gata, Nicusoare, gata! Fie vorba intre noi, Pavel Susara e o combinatie fericita de eruditie, inteligenta, talent si oportunism. Azi, nu scrie nimeni cronica plastica la nivelul lui Susara. L-a dat afara Manolescu de la “Romania Literara” fiindca era invidios pe succesul lui, inclusiv la gagici.

Hop, hop, cam multe creiere valoroase in articolul asta! Sa-l bagam in seama si pe sasul elocvent ca un Trabant. Brrrrrr-brrrrrr si “nu-i bai” reprezinta talentele sale supreme in materie de retorica si dinamica. Ieri, s-a dus in Parlament cu tupeul unui sac de fasole aruncat de Securitate, de Bruxelles si de multinationale ca sa explodeze in Casa Poporului si sa-mputa Romania. Printre alte scartaituri de balamale, sifonierul Iohannis a felicitat parintii care si-au dus copiii sa injure Guvernul. Sasule, pentru ca n-ai copii, scoate si tu macar doua case in Piata Victoriei!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!