Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Un profesionist desavarsit al limbilor

Un profesionist desavarsit al limbilor

Autor:

Arcul sudic al Romaniei, adica Oltenia-Bucuresti-Dobrogea, reprezinta toarta, daca nu chiar cupola, Peninsulei Balcanice. Lozinca “Romania – exemplu de anticoruptie” este o contradictie istorica si culturala. Am urcat iezuitismul pe cupola Peninsulei Balcanice! Jenibil, absolut jenibil!

 

Printre cartofii prajiti care sfaraie “Coruptia ucide!” s-au insinuat o droaie de maimute din showbiz si o liota de cantaciosi. (Reamintesc ca eu am bagat “cantaciosii” si “numaratorii de cornere” in limba romana. Va multumesc ca nu ma citati!). Multi dintre saltimbanci mananca de la Antene. Nu i-a banuit cineva de caracter, nu le cere nimeni fidelitate fata de patronul condamnat. Doar putina decenta. De unde? Zilele trecute, parodiangiul Bendeac Mihai jubila pe Facebook: “Victorie! Grindeanu retrage OUG privind gratierea”. Aceasta portavoce a tuturor sefilor de promotie de la Spitalul 9 si-a jucat rolul vietii pe Youtube. S-a filmat in timp ce ii dadea limbi unei jartele. Bravo, Limbici, impinge, Limbici, nu te lasa, baiatule, ca-i mai bine sa tragi limbi decat sa tragi sa mori! Ambuscatul evolua magistral la proba de labii inegale. Intindea pestilentialul organ ca Popeye dupa spanac. Fiind un profesionist desavarsit, a lins-o pe jmagareza pana a lasat-o fara sterilet. Paduchii lati ii confiscase intr-o sedinta anterioara.

Acelasi artist al popo(r)ului a fost la un pas sa se sinucida, cu alta ocazie. “Eram pe geam. Pe jumatate inauntru, pe jumatate afara. Habar n-am cum am ajuns asa”. E usor sa afli. Intreaba dealerul. Poate ti-a pus ceva stricat in smacarina. Data viitoare, sper sa-ti reuseasca rolul! Insista, ba, insista! Te face pe tine un pervaz? Ar fi capodopera vietii tale! Piesa se va numi “Unirea artistului cu asfaltul”, fanii se vor smiorcai, criminalistii te vor contura cu creta.


1 Comentariu la Un profesionist desavarsit al limbilor

  1. Vasilenumãrãbile

    Lasã, bã, Vasile – bãga-ti-am în fund trotile – bine cã esti tu dãstept, în limba lu’ strãmoas’-ta pã gheațã.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!