Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Un nou succes al TVR! Emma Zeicescu si emisiunea “Perfect Defect”

Un nou succes al TVR! Emma Zeicescu si emisiunea “Perfect Defect”

Autor:

Grila noua la TVR! Pe post de salvatoare bugetofaga – Emma Zeicescu.

 

Pisicoasa se dadea infipta.Emisiunea ei se cheama “Perfect Imperfect”, dar titlul corect este “Perfect Defect”.Cam asa e si Emma.Proaspat mucegaita.Coafeza vorbea in numele institutiei unde lucreaza de trei zile si era mai obosita decat Margarina Almasan cand isi tamaiaza sponsorii.Emma il avea invitat pe Catalin Tolontan si ii spunea acestuia cat de greu se colecteaza taxa TV.Daaaaa, e treaba serioasa, nu te joci cu jepcarii eroici! Marele deontolog intrecut doar de marele anchetator (despre Tolontan e vorba) parea ingaduitor si evita sa-i raspunda caustic, fiindca Emma e mai goala la minte decat Eva la chestia care-l tenta pe Adam, asa ca se compromite fara sa o ajute nimeni.Vin cu probe. “Unii ma pot considera de un idealism si de o naivitate vecina (corect <<vecine>>, n.m.) cu prostia.” Emma, Emma, nu te autoflagela! Sau daca o faci, mergi pana la capat! Ar trebui sa adaugi si putina nesimtire, si multa incultura!

Emma Suprema, rezolva te rog dilema! Tu joci un rol sau esti atat de inteligenta in mod natural?Bravo, fato, da-i inainte! Daca vei fi la fel de dezinvolta, lumea va uita ca esti desteapta ca o oala de noapte si te va injura fiindca esti obraznica!


1 Comentariu la Un nou succes al TVR! Emma Zeicescu si emisiunea “Perfect Defect”

  1. CEAUSESCU,TARANUL CIZMAR,DAR ROMAN.

    VEZI,EMAMMA ZAPACESCU DACA N-AI FOST ZPIONERA SI FUTECISTA SA INVETI GRATUIT CARTE.! ARE DRI
    EPTATE DOMNUL “CUM TE CHIAMA” pe “MINE MA TRIMITE”.CE TREABA AI TU CEACARUL TOLOMONO,DE TRAN
    CANITI PROSTII.ZAPACEASCA,DUTE DRAGHE LA PERIS SA AI UNDE SA TE PISI.SEFII TAI DE CAMPANIE,-AGRICOLA-,basinescu si curvea de la jilava,celula 13,14/13,14.DATI DEMISIA SI SCAPI DE URA.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!