Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » Udrea, calugarita roz

Udrea, calugarita roz

Autor:

Elena Udrea a fost mireasa la o nunta unde era nasa din umbra, iar Basescu nas in contumacie.

 

S-a insurat fiul unui grajdar de oras. Pe baiatul gunoierului il cheama Gonococus sau asa ceva. Ii prezint scuze lui Hocus-Pocus daca i-am gresit inceputul prenumelui, din cauza ca am fost fascinat de furtunosul sfarsit latin. La zaiafet, Udrea a venit cu Acneus, un efeb de companie. Daca biograful oficial al Elenei, Cristoiu Ion, ar fi fost scriitor, si nu un independent de inchiriat, scotea din intamplarea asta o capodopera.

Mireasa oficiala, mireasa in alb, s-a dovedit un pretext pentru mireasa in roz. Mireasa sefa a cucerit (corupt) pana si porumbeii, adusi pe treptele bisericii ca s-o omagieze pe mireasa- pretext. Cand aleasa lui Hocus-Pocus a iesit din biserica, radioasa si cu obiectivul realizat, porumbeii au refuzat sa-si ia fal-falul traditional. In prima faza, inaltii oaspeti (niste combinagii demni de toata stima) au fost ingaduitori cu pasaretul, emitand tot felul de ipoteze. E posibil ca porumbeii sa se urneasca greu fiindca sunt obisnuiti cu arestul preventiv din colivie. Sau poate ca nici columbofilia, nici gainatul nu mai sunt ce au fost, iar porumbeii or fi constipati. Dar secundele se scurgeau in armonie cu situatia jenibila. In realitate, nu era nimic ridicol. Totul devine mercantil in preajma Udrei, iar porumbeii s-au gandit ca rochia roz a nasei guest star o fi croita din bancnote de 500 de euro. In consecinta, au vrut s-o ciuguleasca si ei putin pe studenta la Teologie care, in politica romaneasca, este un fel de domnisoara de onoare. Am inteles din presa ca domnisoara de onoare cu statut de nasa onorifica s-ar fi logodit, ca orice calugarita care se respecta. M-as bucura pentru ea. II sta mai bine cu inel decat cu bratari.


2 comentarii to Udrea, calugarita roz

  1. Lisandru

    Iar s-a îmbătat bâlbâitu……… este că te oftici că nu ai fost invitat ? Ce să cauți tu acolo bă sărăcia dracu, nu ai nici flecuri la pantofi.

  2. lidia

    S-a lansat deja Proiect B! Avem un scop: Hollywood! Vrei sa castigi bani cu un subiect de film? Opreste-te aici si vezi despre ce e vorba! Noi ne tinem de cuvant! Proiect B: castiguri pentru toti! Cu toate fortele spre Hollywood! Munca usoara! Rapid si puternic! Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: cechelidia@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!