Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Razvan Ioan Boanchis » TVR i-a facut o spalatura (nereusita) lui Ciurli Burli de la FRF

TVR i-a facut o spalatura (nereusita) lui Ciurli Burli de la FRF

Autor:

Sistemul a comandat o emisiune, la TVR, pentru domnisorul presedinte al FRF. Emisiune economica, lucrare serioasa, nu jucarie! N-am ipocrizia sa scriu ca am vazut-o. Am aflat din “Gazeta sporturilor” ce ingrediente a continut marmelada omagiala.

 

Moderatorul tocsoului “Lumea afacerilor” a inceput pe sistemul “limba dulce adanc seduce”. Sau “adanc se duce”, chestiune de gust, mai mult de stomac. Celebrul Andrei Cristea (n-am auzit de el) a zis ca neopropagandistul Ciurli Burli e “un bun national”. Fara indoiala. In materie de rentabilitate, il intrece doar TVR. Discutia a escaladat si versantii filozofiei. “In fotbal, ca sa ai rezultate, trebuie sa investesti si mai ai nevoie de o resursa pe care nu o poti cumpara de nicaieri: timpul”, a cugetat Ciurli Burli, ganditor iesit din hemoroizii Colegiului National de Aparare. Ciurli, stii bancul cu timpul? E cam porno. Dar ca sa iesim din registrul licentios si sa intram in neoproletcultismul care te caracterizeaza, iti servesc doua versuri de Dan Desliu. “Clipa, stai, opreste-ti zborul!/ Se pravale compresorul”. Baiat saritor, moderatorul a percutat cand a auzit care-i combinatia cu timpul. “Inseamna ca mai aveti nevoie de cel putin un mandat, ca sa vedem primele rezultate, nu?”. Gresit. Mai sunt necesare doua mandate. In primul a incercat sa se califice la locul de munca in calitate de sef, in al doilea va convinge specialistii ca adevaratul profesionist e amatorul (activistul) si al treilea mandat e de rezerva.

Vazand ca filozofia nu-i suficienta, ilustrul anonim Andrei Cristea a trecut la religie. “Doamne-ajuta sa va iasa o mare parte din aceste proiecte! Sa se vada dincolo de fundatie. Eu indraznesc sa spun ca niste caramizi deasupra fundatiei deja se vad.” Are dreptate. Dar aia nu-i fundatie, e o groapa, iar alea nu sunt caramizi, ci un capac de sicriu. Emisiunea s-a facut in contul unei datorii (170.000 de euro) pe care TVR o are fata de FRF. Mai e nevoie de cel putin 200.000 de episoade, pentru ca, dupa aceasta editie, spalatura (clisma) n-a reusit si datoria TVR a crescut.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!